RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fordel Stabæk

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Bærumslaget kom seg helskinnet gjennom første kamp mot Tirana.

KF TIRANA – STABÆK 1-1:

Onsdag spilte Stabæk sin første kamp i forsøket på å kvalifisere seg til Mesterligaen, og på motsatt banehalvdel ventet det forholdsvis ukjente albanske laget KF Tirana.

Albanerne hadde imidlertid ingen planer om å gi bærumsklubben noe gratis, og det ble en jevnt og tett affære på Stelamn Sërmasi stadion.

Utnyttet forsvarstabbe
Det var likevel gjestene fra Norge som kom best i gang, og Jan Jönssons gutter styrte mye av spillet ute på banen i løpet av de første 45 minuttene.

Etter 34 minutter sørget Daigo Kobayashi for at Stabæk kunne gå til pause med ledelse. Japaneren utnyttet svakt forsvarsspill av hjemmelaget, og satte ballen kontant i mål, etter at en Tirana-spiller mislyktes med et tilbakespill til sin egen sisteskanse.

Før Stabæk tok ledelsen hadde imidlertid Tirana allerede fått et mål annullert. Ballen ble headet i mål etter en corner, men dommeren hadde blåst av for offside.

Knudsen ga retur
Det skulle likevel bare ta fem minutter av andre omgang før lagene like langt. Tirana virket nemlig langt friskere etter pause, og i det 50. minutt måtte Jon Knudsen gi en retur på en avslutning. Devis Mukaj tok godt vare på sjansen. 1-1!

Etter scoringen fikk Stabæk litt bedre defensiv kontroll på motstanderen, og dermed ebbet kampen til slutt ut, uten at det ble flere scoringer til noen av de to lagene.

Returkampen spilles på Fornebu Arena 21. juli.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere