Gå til sidens hovedinnhold

- Forhandler med Chelsea

Chelseas nye manager ser ut til å komme fra Serie A.

I alle fall hvis tirsdagens hovedoppslag i The Guardian og Daily Mail stemmer.

Førstnevnte fastslår at nøkkelspillere i Chelsea har bedt Roman Abramovitsj om å hente tilbake Jose Mourinho fra sommeren av. Abramovitsj skal ha forstått at det vil bli bortimot umulig å fortsette med Guus Hiddink som trener, og jakten på en ny trener har allerede begynt.

Og spillerne vil altså ha Mourinho. Sannheten er nemlig den at Chelsea ikke har vunnet et eneste trofé etter at portugiseren forlot klubben.

Samtidig hevder Daily Mail å vite at Abramovitsj ikke kommer til å gi etter for spillernes krav. Han kommer i stedet til å gå for AC Milan-trener Carlo Ancelotti. Sistnevnte har ledet Milan til to seirer i Mesterligaen og én Serie A-tittel i løpet av sine åtte år i Milano.

Ancelottis kontrakt går også ut til sommeren, og Daily Mail hevder at han allerede har vært i forhandlinger med Chelsea. Ancelotti skal også ha vært Abramovitsj´ førstevalg da Luiz Felipe Scolari til slutt ble ansatt i fjor sommer.

Ancelotti bekreftet i fjor at det var kontakt mellom partene, men da var timingen dårlig.

Foruten AC Milan har Ancelotti også trent Reggina, Juventus og Parma. Som spiller for AC Milan vant han også serien og Mesterligaen flere ganger mellom 1987 og 1992.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid