*Nettavisen* Sport.

Forhandler om Carew

Foto: AFP

Per A. Flod bekrefter overfor Nettavisen at Celta Vigo ønsker å hente John Carew fra Lyon.

22.12.06 13:21

GRATIS OPPSETT: Les Nettavisen på mobil i jula

Den spanske sportsavisen Marca har snakket med Celta Vigos sportsdirektør, Felix Carnero, som forteller at klubben ønsker å hente nordmannen tilbake til Spania. Dette bekreftes av Carews agent, Per A. Flod, overfor Nettavisen.

I forhandlinger
Celta skal allerede ha innledet forhandlinger med Lyon, men ifølge Carnero er det vanskelig, ettersom det er flere interessenter som vil være med i kampen om den norske landslagsspissen.

- Det avhenger av andre forhandlingsrunde og de økonomiske mulighetene til klubben. Prioriteringene er en venstreback og en spiss, sier Carnero til Marca.

Agent og rådgiver Per A. Flod bekrefter interessen, men mener likevel at det er underlig at klubbens sportsdirektør går ut i media med dette, ettersom det foreløpig bare er snakk om innledende forhandlinger. Og bare en låneavtale.

- Er John interessert i en overgang?

- Det spørs til hvilken klubb og til hvilke vilkår. Han er ikke interessert i Celta ut fra det opplegget vi har fått presentert. For øyeblikket har han det veldig bra i Lyon, og han spiller i Champions League for en klubb mange mener kan gå helt til finalen, sier Flod.

Normalt på denne årstiden
Men det er liten tvil om at Celta Vigos interesse for 27-åringen fra Lørenskog er reell.

- Celta ville nok gjerne hatt John Carew. Det er mange som ønsker seg en Mercedes også, men det er ikke dermed sagt at de kan kjøpe det, ler Flod.

Han vil ikke si noe om hvilke andre klubber som er inne i bildet.

Agenten avviser imidertid ikke at det kan skje noe med John Carews klubbstatus i løpet av det kommende overgangsvinduet, selv om han trives i Lyon.

- Det er alltid interesse rundt John på denne tiden av året. Det har det vært i alle år. Men veldig ofte er det klubber som Celta, som vil inn og låne for en periode. Og utlån er ikke noe jeg synes vi skal diskutere, i den situasjonen som John er i nå, sier Flod til Nettavisen.

Celta Vigo har for øvrig også budt fem millioner euro for argentineren Gonzalo Higuaín.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.