*Nettavisen* Sport.

Forlanger unnskylding

Foto: John Thys (EPA/Scanpix)

Samuel Eto’o kan fortsatt sette en stopper for Zlatan-overgang til Barcelona.

Det økonomiske er på plass. Inter og Barcelona har alle detaljene unnagjort. Zlatan Ibrahmovics overgang til Inter ser ut til å være i boks. Bortsett fra én ting: Barca-spiss Samuel Eto’o nekter byttehandelen over til Inter før Barca-trener Josep «Pep» Guardiola har forklart seg.

Bakgrunnen er Guardiolas ordlegging under en pressekonferanse mandag. Barca-treneren uttalte da at han følte det var best for alle parter om Eto’o forsvant fra klubben.

– Eto’o er veldig opprørt og krever en personlig unnskyldning fra Guardiola. Han er veldig nøye på akkurat det, sier en kilde til svenske Aftonbladet.

Utenom den detaljen skal alt være avklart mellom de to klubbene etter møtet onsdag kveld. Eto’o har fått et kontraktforslag som innebærer en årslønn på 11 millioner euro, i tillegg til to millioner i bonus om Inter vinner mesterligaen. Gullkontrakten skal kameruneren ha godkjent over telefonen.

– Han kommer til å skrive under torsdag, sier hans agent Josep Maria Mesalles til Sky Sport.

Om Guardiola kommer med sin unnskyldning, visstnok ...

PS! Om Zlatans overgang går i orden, kommer han ikke til Barcelona i topp form. Svensken pådro seg nemlig en liten skade mot Chelsea. Men det skal ikke være mer alvorlig enn et ufarlig overtråkk.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.