RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Forlater Brann

Sist oppdatert:
Eirik Bakke (33) er klar for Sogndal

Veteranen Eirik Bakke forlater Brann til fordel for moderklubben Sogndal. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside tirsdag.

Bakke gar undertegnet en treårskontrakt, hvilket betyr at han spiller for den nyopprykkede tippeligaklubben ut 2013-sesongen.

- Viktigste jeg kan gjøre
- Tippeligaspill med Sogndal er det viktigste jeg kan gjøre videre i karrieren min. Når jeg får den muligheten, er jeg veldig godt fornøyd, sier Bakke, som får tilbake sin gamle trøye nummer 9.

Eirik Bakke (33) er fra Sogndal og spilte 161 A-kamper for moderklubben i perioden 1993-1999. Så gikk turen videre til Leeds, som da var en toppklubb i England, hvor han spilte 143 kamper fram til 2006.

- Kjempeglad
31. august 2006 signerte han for Brann, og høydepunktet ble utvilsomt seriegullet i 2007.

- Jeg er kjempeglad for at Eirik vender hjem til 2011-sesongen, det er her han hører hjemme, og som leder i Sogndal Fotball er jeg stolt over å få annonsere dette, sier styreleder Gunnar Solbakken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere