Forlenger med VIF

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Mohammed Fellah har skrevet under en ny kontrakt med Vålerenga.

20.09.10 16:41

I forrige serierunde scoret midtbanespilleren et drømmemål i 4-3-seieren på bortebane over Viking. Nå sørger Fellah for mer jubel for Vålerenga-supporterne ved å signere en ny avtale med den sølvplasserte Oslo-klubben. Ifølge VIFs hjemmeside har Fellah bundet seg til klubben ut 2013-sesongen.

- Det er deilig å ha unnagjort dette så jeg kan ha fullt fokus på fotballen og hjelpe klubben videre, sa Fellah til VIF TV etter han hadde skrevet under.

- Fantastisk utvikling
Som 14-åring kom Holmlia-gutten til Vålerenga, og allerede som 17-åring fikk han sin debut for A-laget. Året etter ble han stygt skadet i en landskamp, men til tross for to tunge sesonger har midtbanetalentet kommet voldsomt tilbake. I år har han spilt fast for Vålerenga, og status til nå er fire mål og to målgivende pasninger.

- Dette betyr mye for oss. Mohammed er en av spillerne som har hatt en fantastisk utvikling etter et langt skadeavbrekk. Det er imponerende at han er der han er nå allerede, sier sportsdirektør i Vålerenga, Truls Haakonsen.

Landslagsaktuell
Vålerenga har hatt mye å juble for denne sesongen, og med seks runder igjen å spille er laget nummer to på tabellen med 49 poeng. Serieleder Rosenborg har sju poeng mer, og 3. oktober møtes nettopp de to topp-plasserte lagene på Lerkendal. Før det skal Vålerenga ta imot Brann på Ullevaal.

For Vålerengas gullkamp er Mohammed Fellah en svært viktig brikke, og i hele år har mange fotballeksperter pratet høyt om at unggutten også bør få sjansen under Egil "Drillo" Olsen på det norske landslaget. For U21-landslaget har Fellah etablert seg som en av nøkkelspillerne, og i 4-1-seieren over Slovakia sist sto 21-åringen for to av Norges scoringer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Vålerenga

Mest lest på Sport

Annonsebilag