RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlenget kontrakten med Rosenborg

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ungutten Jonas Svensson binder seg til klubben ut 2013.

Rosenborgs midtbanetalent skrev lørdag under på en kontrakt som binder Levanger-gutten til Trondheims-klubben ut 2013 sesongen.

- Jonas har tatt store steg i år og har bidratt mye på a-laget allerede. Han har både startet kamper og kommet innpå, og gjort et bra inntrykk. Vi er veldig glade for at han nå har skrevet under for oss, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun til RBK.no.

På tross av sin unge alder har Svensson fått mye tillitt av Janne Jönsson hittil i sesongen. Ungutten står bokført med 305 spilte minutter for trønderne fordelt over syv kamper. Svensson har vært i Rosenborg-stallen siden sommeren 2009 og er glad for kontraktforlengelsen.

- Det har vært et naturlig mål siden jeg kom hit, men det har gått veldig raskt det siste halve året, sier Svensson og legger til at det er nå den virkelige jobben begynner.

- Det er egentlig nå jobben starter. Jeg skal stå på under trening og prøve å ta mulighetene jeg får i kamp. Målet på sikt er selvfølgelig å etablere meg på a-laget, sier den ferske a-lagsspilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere