RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornærmet Messi, blir utestengt på livstid

BLE HETSET: Lionel Messi ble hetset fra tribunen, i en kamp der han ikke var på banen.
BLE HETSET: Lionel Messi ble hetset fra tribunen, i en kamp der han ikke var på banen. Foto: Gustau Nacarino (Reuters / NTB scanpix)
Ingen nåde for spanske bråkmakere.

17 Real Madrid-supportere skal ha blitt utestengt fra storlagets kamper på livstid. Grunnen skal være hets mot Barcelonas Lionel Messi, skriver Daily Mail.

Klubben har identifisert 17 supportere som sang upassende sanger om rivalens stjerne, det til tross for at verken Messi eller klubben hans, Barcelona, var involvert i kampen. Det skjedde da Real Madrid slo Celta Vigo med 3-0.

Ledelsen i den spanske ligaorganisasjonen har den siste tiden slått hardt ned mot såkalte Ultras på tribunen, etter at en Deportivo La Coruna-fan mistet livet under det som har blitt rapportert som et organisert slagsmål i november. Dette skjedde utenfor arenaen til Atletico Madrid.

Real Madrid, Barcelona og Espanyol er tre klubber som har tatt dette på alvor og nå må altså 17 Real Madrid-supportere finne seg en ny hobby.

Dommeren hadde ikke nevnt opptrinnet på tribunen under møtet med Celta Vigo i sin kamprapport, men ligaorganisasjonen har likevel valgt å ta affære.

- Det kom fornærmelser og upassende sanger fra tribunen på Santiago Bernabeu. Derfor ga jeg en ordre om at det skulle rapporteres, sier Javier Tebas, president i det spanske ligaorganisasjonen, til Cadena Ser.

- Vår holdning til slike saker nå, er at hvis dommeren ikke hører det eller får det med seg, skal vi gjøre klubbene oppmerksomme på det, sier han.

Tebas er klar på at dette burde vært gjort for lenge siden.

- Jeg gjorde en feil da jeg ikke tok dette problemet på alvor. Det er en feil jeg aldri kommer til å gjøre igjen. Vi har latt et monster vokse seg stort og nå må vi ta livet av det. Vi har tatt en beslutning og vil følge opp hele veien, sier han.

Real Madrid vant for øvrtig kampen mot Celta Vigo med 3-0 etter at stjernen Cristiano Ronaldo scoret alle tre målene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere