*Nettavisen* Sport.

Forren: - Molde kan overraske mot Rubin Kazan

- Vi har vist at vi kan hevde oss mot gode lag før.

19.08.13 11:25

Motstanden i europaligaens siste kvalifiseringsrunde kunne knapt blitt tøffere. Molde-stopper Vegard Forren tror likevel på avansement mot Rubin Kazan.

– Det blir en stor utfordring, men vi har vist at vi kan hevde oss mot gode lag før. Vi vil veldig gjerne inn i et gruppespill. Jeg tror det blir en mer åpen kamp enn mange venter, sa Forren til NTB under landslagssamlingen i Sverige forrige uke.

Sist sesong tok Rubin seg til kvartfinalen i europaligaen, der det ble tap for Chelsea. Blant annet vant russerne 3-0 over Inter i gruppespillet. Uansett ingen umulig oppgave, mener midtstopperen som vendte hjem fra Southampton tidligere i sommer.

– Det er ikke tvil om at det er et godt lag vi møter, men vi har slått omtrent like gode lag før. Vi må få med oss et godt resultat fra hjemmekampen, og vi vet at vi er gode på bortebane i Europa. Vi kan få muligheten til å kontre mot lag som ønsker å angripe oss, sa Forren.

I mesterligakvalifiseringen ble det stopp mot Legia Warszawa i nest siste kvalifiseringsrunde. 1-1 hjemme og 0-0 borte holdt akkurat ikke.

– Resultatene de siste 10-15 kampene viser at det er begynt å sette seg litt. Vi klatrer på tabellen (eliteserien) og gjør gode europaligakamper. Vi var litt uheldige sist, men er godt i gang, mener Forren.

I løpet av sommeren har manager Ole Gunnar Solskjær forsterket Molde-laget betraktelig. Fredrik Gulbrandsen, Tommy Høiland og Per Egil Flo er sammen med Forren nye tilskudd. 25-åringen er meget fornøyd med dagens MFK-tropp.

– Veldig fornøyd. Det er gode signeringer, og laget er uten tvil forsterket.

Molde spiller hjemme mot Rubin torsdag. Neste uke går returkampen. Sammenlagtvinneren når europaligaens gruppespill. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.