RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forren aktuell for Fulham

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Det bekrefter landslagskaptein Brede Hangeland.

Vegard Forren har vært svært god i Molde-drakten denne høsten og stopperen har også fått sitt gjennombrudd på landslaget.

Flere utenlandske klubber skal være på jakt etter nordmannen, og det ble i forrige uke nevnt at Everton var på plass i Molde for å speide på Forren.

Overfor TV 2 bekrefter landslagskaptein Brede Hangeland at også hans Fulham skal være interessert i å hente den norske stopperkometen.

Landslaget er for tiden samlet i forbindelse med vennskapskampen mot Ungarn onsdag, og det er i den forbindelse Hangeland uttaler seg til kanalen.

- Han har vært nevnt hos oss. De spurte meg etter sist landslagsuke, så da måtte jeg selvfølgelig svare ærlig at han er en veldig god fotballspiller, sier han til TV 2.

- Det er vel ikke så rart at de har merket seg ham i Fulham og sikkert andre steder i fotballeuropa, fortsetter landslagskapteinen overfor kanalen.

Det var Fulham-manager Martin Jol som ba Hangeland om en tilbakemelding på Molde-stopperen.

Så sent som søndag kveld kunne Forren og Molde juble for gull i Tippeligaen. De blå fra rosenens by vant gullet for andre år på rad.

Allerede tidlig mandag morgen var imidlertid Forren på plass for å dra ut med landslaget. Stopperen spilte VM-kvalifiseringskampene mot Sveits og Kypros, og gjorde det bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere