*Nettavisen* Sport.

Forren har signert for Molde

Foto: Getty Images / All Over Press

- Vi skal få Forren tilbake på landslaget, sier Ole Gunnar Solskjær.

11.07.13 17:14

Det var i vinter at Molde solgte midtstopper Vegard Forren til Southampton i Premier League.

Forsvarsspilleren skal ha hatt flere tilbud, men valgte til slutt den engelske klubben, fordi den «passet ham perfekt».

Det har imidlertid ikke blitt spilletid på Forren i England, og torsdag ettermiddag ble Forren presentert som Molde-spiller på en pressekonferanse på Aker Stadion.

3,5-årskontrakt
Midtstopperen har signert en avtale på tre og et halvt år.

- Jeg har hatt seks gode måneder i Southampton. Jeg har trent med mange gode fotballspillere, men det viktigste for meg er å spille fotball og det får jeg her i Molde, sier Forren på pressekonferansen.

- Det å få muligheten til å spille under Ole Gunnar er jeg takknemlig for. Jeg lever av å spille fotball. Den sjansen fikk jeg ikke i Southampton og da ønsket jeg meg tilbake til Molde, sier Forren.

- Tilbake på landslaget
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er også strålende fornøyd med å få tilbake midtstopperen.

- På vegne av Molde Fotballklubb er jeg stolt og glad for at vi har kjøpt Vegard hjem, sier Solskjær på pressekonferansen.

- Når Vegard får på seg drakten, så er han en annen gutt. Han spilte seg inn på landslaget sist han var her, og han var en klippe for oss. Vi skal få han tilbake i den formen, sier Solskjær.

Solskjær vil ikke si noe om hva Molde har betalt for midtstopperen, men innrømmer at klubben har fått hjelp av eierne.

- Han fortjente å gå til Southampton, men det fungerte ikke slik som Southampton hadde håpet. Da det ble mulig å hente ham tilbake, så er jeg glad for at vi klarte å snu oss kjapt. Vi har også eiere som bidrar til dette, sier Solskjær.

Det var TV 2 som først meldte at midtstopperen trolig var på vei til Molde etter at de observerte Forren sammen med sin agent Jim Solbakken gående ut av kontoret til direktør Tarje Nordstrand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.