RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forspilte sjanser på the Valley

Foto: Martin Hayhow (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Craig Bellamy og Newcastle spilte uavgjort 1-1 borte mot Charlton søndag, i en kamp der de forspilte sjansene dominerte.

Newcastle tok ledelsen 1-0 mot Charlton etter 38 minutters spill av første omgang. Olivier Bernard slår et perfekt innlegg bak Charlton-forsvaret, som Craig Bellamy header kontant i nota bak en sjanseløs Dean Kiely i hjemmemålet.

Dette var Bellamys tredje scoring denne sesongen, og han er nå opp i like mange scoringer som Alan Shearer.

Newcastle presset hjemmelaget før pause, men klarte ikke å omsette overtaket i flere mål.

Slo tilbake etter pause
I andre omgang får Charlton en perfekt start. Kun seks minutter er spilt da bursdagsbarnet Kevin Lisbie demper en langpasning, vipper ballen over Newcastles Andy O’Brien, runder Shay Given og plasserer ballen iskaldt i et tomt bortebur.

En perfekt bursdagsgave til seg selv og hjemmepublikummet.

Resten av kampen blir preget av hektisk Hawaii-fotball, der begge lag brenner flere enorme målsjanser.

Redninger på strek
Nærmest for bortelaget kom Alan Shearer, som fikk to store sjanser reddet på streken av Charlton-forsvaret på tampen av kampen.

Charltons største mulighet til å ro hjem seieren kom da den danske lynvingen Dennis Rommedahl dundret ballen i tverliggeren fem minutter før full tid.

Ballen falt i beina på en Charlton-spiller som beinet ballen mot kassa, men der sto Lee Bowyer og reddet ballen på streken for bortelaget. Og i ren flipperspill-stil blir også skuddet til Danny Murphy, som fanger opp Bowyers klarering, satt i stolpen.

Kampen ender 1-1 og Charlton er fremdeles ubesiret på hjemmebane denne sesongen, og Newcastle har ennå ikke tapt med Graeme Souness som manager.

Klikk her for tabell og kampfakta

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere