Gå til sidens hovedinnhold

Forstår ikke Wenger-kritikk

Sir Alex Ferguson sender en ny verbal kilevink i retning trenerkollegaen i Arsenal.

Verbale svingslag mellom suksesstrenerne Ferguson og Wenger er ikke uvanlig i britisk presse. De to managerrivalene er sjelden redde for å sende et stikk til motparten – og denne gangen er det Fergusons som er på banen.

United-sjefen skjønner ikke hvorfor Wenger tidligere har kommet med skarp kritikk av spillestilen til laget som gjester Old Trafford i kveld – Stoke.

Skjønner ikke
– Folk har kritisert den fysiske måten de spiller på, men de gjør bare det de er best på, sier skotten til Daily Mail.

– Jeg antar at Arsene Wenger har vært en av de skarpeste kritikerne, men han fyrer jo løs med jevne mellomrom, tilføyer han.

Ferguson trekker fram en episode fra Uniteds hjemmemøte med Arsenal i desember. Ji-Sung Park ble matchvinner med kampens eneste scoring.

– Han (Wenger) kritiserte for eksempel banen vår etter at de tapte for oss før jul, og jeg skjønte ikke hvorfor, sier Ferguson.

Beundrer Pulis
Foran kveldens kamp roser han måten Stoke-trener Tony Pulis har håndtert kritikken på.

– Jeg beundrer Tony og måten han takler kritikken som har kommet mot laget hans. Om noe, så herder kritikken spillerne og gir dem ekstra motivasjon, sier 69-åringen.

Arsene Wenger har gjentatte ganger kritisert Stoke – blant annet for å gå på banen med en «rugby-taktikk».

Ekstra frisk ble franskmannen i sine uttalelser etter at Aaron Ramsey pådro seg benbrudd i en duell med tidligere Manchester United-forsvarer Ryan Shawcross i fjor.

Rooney disponibel
Hjemmelaget må finne seg i å være klare favoritter foran kveldens kamp i Manchester. United har fem strake seirer mot kveldens motstander etter sistnevntes comeback i det gode selskap i engelsk fotball.

Mandag var Wayne Rooney med på trening – og er spilleklar til tross for ankelskaden han pådro seg mot West Bromwich lørdag.

Manchester United kan skaffe seg en tre poengs luke til Manchester City med seier. (ANB)HTML EMBED
Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser