RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All Over Press

Forsvarer skyhøye billettpriser

Sist oppdatert:
Arsenal har mottatt massiv kritikk fra supportere.

Etter at Manchester City sendte tilbake 962 av billettene sine til søndagens kamp mot Arsenal på Emirates Stadium, har debatten om dyre billetter blusset opp i England.

Arsenal ville ha hele 62 pund (557 kroner etter dagens kurs) per billett.

- Det er de høyeste billettprisene jeg noensinne har vært med på å betale, sa generalsekretær i Manchester City Supporters Club Kevin Parker til Reuters.

Avhengig
Nå forklarer Arsenal-manager Arséne Wenger hvorfor klubben ikke har noe annet valg enn å fortsette med det samme prisnivået som de har nå.

- Ideelt sett håper man selvfølgelig at billettprisene kan være så lave som mulig, men på den andre siden er vi avhengig av disse inntektene for å kunne konkurrere med utfordrerene våre, sier Wenger på fredagens pressekonferanse før storkampen mot Manchester City.

Bekymret for sine egne
- Dette er måten vi må gjøre det på når vi ikke har eiere som spytter inn store summer, fortsetter Wenger.

- Det jeg bekymrer meg mest for er at prisene er for høye for våre egne supportere, de kommer hit tross alt på 19 kamper i løpet av en sesong. Bortefansen skal hit bare én gang hver sesong, så de er jeg ikke fullt så engstelig for.

Sjekk de siste Premier League-nyhetene her!

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere