RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvars-ess klar for Odd

Sist oppdatert:
Det svenske forvarstalentet Per Nilsson skrev tirsdag ettermiddag under på en fireårsavtale med Odd Grenland.

Per Nilsson er bare 22 år gammel, men har allerede rukket å spille 100 kamper i Allsvenskan, melder Odd på sin hjemmeside.

- Spilleren er løst fra kontrakt med AIK og Odd Grenland er strålende fornøyd med at det har vært mulig å få til. Oppskriften har vært hardt arbeide, Grenland Fotball samarbeidet og eksterne investorer med hjerte for klubben. Vi har allerede begynt å glede oss til å se Per Nilsson i aksjon, opplyser Odd-direktør Tom Helge Rønning til klubbens egen hjemmeside.

Per Nilsson kom til AIK fra GIF Sundsvall i 2001. Han har fått med seg tre A-landskamper for Sverige og spilt 21 ganger for U21-landslaget. Rønning legger ikke skjul på at Odd er strålende fornøyd med å ha stopperen i sine rekker de neste sesongene.

- Med dette har klubben fått på plass en av Skandinavias mest lovende unge spillere. Dette må symbolisere at vi igjen går mot lysere tider, mener Odd-direktøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere