RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Audun Braastad/Scanpix

«Fortapte» Stabæk sjokkerte

Sist oppdatert:
- Det er voldsomt deilig, sier Stabæks Christer Kleiven.

ODD GRENLAND - STABÆK 1-2:

Stabæk har slitt stort gjennom hele denne sesongen, og på de 21 første kampene hadde den kriserammende klubben kun sanket ti poeng i Tippeligaen.

Bæringene har derfor måttet ta til takke med en sisteplass på tabellen i lang tid, og veien opp til trygg plass har lenge vært lang for klubben.

Søndag sørget imidlertid Petter Belsviks menn for å sikre seg et lite håp foran de åtte siste serierundene i høst med en sterk seier borte mot Odd Grenland.

- Voldsomt deilig
Islandske Bjarni Olafur Eiriksson og Fredrik Brustad sørget for målene i kampen. Begge kom i første omgang.

- Dette var voldsomt deilig. Vi scorer to mål og for en gangs skyld også det første målet. Når Odd presser på mot slutten viser vi styrke, sier Stabæks Christer Kleiven til TV 2.

Stabæk tok ledelsen allerede i det 3. minutt av kampen. Bjarni Olafur Eiriksson vartet opp med et herlig frispark, selv om André Hansen i buret nok kunne gjort jobben bedre.

Etter den tidlige scoringen slet hjemmelaget med å komme til hektene, og Dag Eilev Fagermos gutter virket en smule tamme.

Etter 41 minutter skulle Stabæk igjen slå til. Fredrik Brustad kom igjennom med André Hansen i litt skrå posisjon, men Stabæk-spilleren avsluttet iskaldt i mål.

Sen redusering
I andre omgang satte Odd inn et større press, men det ville seg ikke helt for skienslaget. Hjemmepublikum måtte vente til det 80. minutt for en redusering.

Frode Johnsen headet ballen ned til Herolim Shala og fra rundt fem meter satte han kula i mål via en Stabæk-forsvarer.

Nærmere kom imidlertid aldri hjemmelaget og dermed sikret Stabæk seg tre svært viktige poeng. Bæringene ligger likevel fortsatt sist med sine 13 poeng fra 22 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere