RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR IKKE DØMME: Dommer Svein-Erik Edvartsen har foreløpig ikke fått dømme i Eliteserien denne sesongen.
FÅR IKKE DØMME: Dommer Svein-Erik Edvartsen har foreløpig ikke fått dømme i Eliteserien denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Fortsatt ingen avklaring rundt Edvartsen

Sist oppdatert:
Dommer Svein-Erik Edvartsen, NFFs generalsekretær Pål Bjerketvdt og dommersjef Terje Hauge hadde oppvaskmøte fredag, men har fortsatt ikke kommet frem til noen løsning.

Den profilerte fotballdommeren har så langt ikke fått dømme i Eliteserien denne sesongen etter at det har oppstått «gjensidig manglende tillit».

Konflikten har pågått i flere uker, men fredag møttes Edvartsen, Hauge og Bjerketvedt i håp om å komme frem til en løsning.

Ingen avklaring

Fredag ettermiddag får Nettavisen bekreftet at det ikke er noen avklaring på situasjonen.

Samtalene fortsetter imidlertid mandag.

- Vi hadde gode samtaler i dag, men vi fortsetter mandag, skriver Bjerketvedt i en SMS til Nettavisen.

Det bekrefter også Edvartsen.

- Nå reiser jeg på Karpe Diem-konsert i Spektrum og vi fortsetter samtalene på mandag. Det er det jeg har å si nå før helgen, sier Edvartsen til Nettavisen.

- Misfornøyd med to ting

NFF har vært varsomme med å si spesifikt hva konflikten dreier seg om, men Edvartsen har tidligere uttalt til Nettavisen at han mener det handler om hans misnøye rundt to temaer inn mot den nye sesongen.

- Jeg har kun gitt uttrykk for to ting jeg er misfornøyd med direkte til dommersjefen (Terje Hauge). Det ene er teamsammensetning hva angår meg som dommer når det gjelder assistentene, det andre er mentoroppsettet, sa Edvartsen til Nettavisen forrige måned.

I mars ble det kjent at Edvartsen ikke lenger får ha Rune Pedersen som sin mentor etter et 13 år langt samarbeid. Dette er noe dommeren har reagert negativt på.

Sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere