RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Fortsatt kontakt

Sist oppdatert:
Men Bayer Leverkusen holdt på å snuble mot bunnlaget Energie Cottbus.

Michal Papadopulos gjorde på ingen måte skam på klubbnavnet "Energie" da han etter bare femten minutter sendte ballen i mål, bak René Adler i Leverkusen-målet.

Guttene fra den tidligere øst-tyske byen sendte nok noen sjokkbølger inn i de ellers så seiersvante Leverkusen-tilhengerne som hadde tatt turen til Stiadion der Freundschaft for å få med seg topp mot bunn-oppgjøret i den 18. serierunden i tysk 1.bundesliga.

I alt 13.000 fikk se at hjemmelaget, og nedrykkstruede Cottbus, om ikke rundspilte, så i hvert fall holdt god kontroll på gjestene fra vest.Men i pausen må trener Michael Skibbe ha gitt Leverkusen-spillerne noen velvalgte gloser å tenke på, for i andre omgang kom laget hardt ut.

.Det tok riktignok nesten et kvarter før Simon Rolfes fikk utlignet for gjestene. Ti minutter senere økte Dmitri Bulykin for Leverkusen.

Men overraskende nok, klarte Cottbus å svare på at de hadde mistet ledelsen. Åtte minutter senere satte Christian Bassila ballen enkelt i mål, til utligning for vertene. Og lenge så det ut til at Bayer Leverkusen måtte krysse Tyskland med bare ett poeng i kofferten.

Men fire minutter før full tid fikk gjestene straffe. Simon Rolfes satte den greit i mål, og alle tre poengene ble med til Leverkusen i kveld.

Bayer Leverkusen har også kontakt opp til Bayern München på tabelltopp. Tap i dag ville økt avstanden til ni poeng. Nå er det fortsatt bare seks.

Les flere nyheter på Nettavisens sportsseksjon!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere