Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt nei til Berntsen

Foto: Sara Johanessen/Scanpix
Sist oppdatert:
Fotballforbundet droppet mandagens krisemøte, som ikke endte med forsoning.

I forrige uke gjorde Røa-spillerne Marit Fiane Christensen, Guro Knutsen, Marie Knutsen, Lene Mykjåland og Siri Nordby det klart at de ikke ønsker å spille videre for Norge under nåværende landslagstrener Bjarne Berntsen.

Forsoningsmøte
Mandag møttes partene til et forsoningsmøte i Oslo, der målet var å finne en løsning på situasjonen. Det klarte de imidlertid ikke.

- Vi har hatt en veldig fin dialog, men vår avgjørelse er uansett den samme. Vi kommer ikke til å spille på landslaget, sier Marie Knutsen til aftenposten.no.

Knutsen og de andre Røa-jentene er uansett skuffet fordi ingen fra ledelsen i NFF var til stede på møtet. Verken generalsekretær Karen Espelund eller toppfotballsjef Per-Mathias Høgmo deltok.

-Det er overraskende at NFF ikke er interessert i å høre på oss. Forbundet bør ta tak slik at situasjonen blir bedre for dem som skal spille på landslaget, sier de til VG..

Trekker seg ikke
Bakgrunnen for konflikten skal være at de aktuelle Røa-spillerne hadde mistet motivasjonen for å spille på landslaget. De mente at mye av gleden ved å spille for Norge hadde blitt borte og at de ofret mye mer enn de fikk igjen for.

Bjarne Berntsen har likevel full tillit fra Norges Fotballforbund og har ingen planer om å trekke seg fra stillingen, til tross for at han nå må klare seg uten flere viktige spillere.

- Jeg er veldig sikker på at vi også skal få et bra landslag i fortsettelsen, selv om jeg gjerne skulle hatt med de fem, sier Berntsen.

Norge er kvalifisert til EM i Finland neste år, etter at de var overlegne i sin kvalifiseringsgruppe. Nå ser det altså ut til at turneringen går uten flere av de mest profilerte spillerne.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Er du Norges beste manager? Prøv ManagerLeague

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere