RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsetter Gary Neville likevel?

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
The Sun har ikke alltid rett...

Torsdag meldte The Sun at Gary Nevilles karriere nærmet seg slutten. Manchester United kom ikke til å tilby forsvarsspilleren en ny kontrakt, og han kom trolig til å legge opp til sommeren.

Vel, torsdag kveld ble det kjent at United har tilbudt 34-åringen en ny ettårskontrakt. Akkurat som de har gjort med to andre veteraner, Ryan Giggs og Paul Scholes.

Ifølge Daily Mail er det likevel ikke sikkert at Neville fortsetter. Det er Neville selv som skal være usikker på om han skal ta én sesong til.

I fjor var Neville imidlertid i tenkeboksen på om han skulle fortsette. Da handlet det mye om hvor mye han selv kunne bidra. Nå er han i tenkeboksen igjen, men samtidig virker det som om han er bak både Rafael og Wes Brown i kampen om å få spilletid - fortrinnsvis på høyrebacken i Uniteds lag.

Det er spesielt Nevilles lederegenskaper og rutine United ønsker. Spesielt ettersom klubben er i en periode hvor de egentlig skal bygge opp et nytt og yngre storlag enn det som har vunnet Premier League tre år på rad.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere