RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballdommer ba spillerne reise til helvete, kastet fløyta og gikk av banen

(Scanpix/Illustrasjon)
Sist oppdatert:
- Dokker e en gjeng med jævla drittunga, æ har fan ikke reist hit førr å få kjeft av noen satans snørrunga! Æ fær fan mæ heim!

(Nordlys.no): Det er bodonu.no som melder om det man i aller høyeste grad kan kalle en sjelden hendelse på fotballbanen. I en fotballkamp på Sandhornøya i Gildeskål kommune i Old Boys-ligaen mellom Strandkameratene og Bodøkameratene tirsdag kveld skal dommeren rett og slett ha fått nok.

I forløpet til hendelsen skal en stygg takling fra en Bodøkameratenes spiller ha skapt en aggressiv reaksjon hos en av Strandkameratenes spillere, som deretter løp etter dommeren for å spørre hvorfor det ikke ble blåst frispark.

Gikk i svart
Dette tok ikke dommeren med godt mot, skriver bodonu.no, som fremstiller det som om det gikk i svart for dommeren. Pipeblåseren ba spillerne reise til helvete, kastet fra seg fløyta og marsjerte av banen.

På veien av banen leverte han i følge en av Bodøkameratenes spillere, Jørn Anders Jørgensen, følgende tirade:

- Dokker e en gjeng med jævla drittunga, æ har fan ikke reist hit førr å få kjeft av noen satans snørrunga! Æ fær fan mæ heim, sier Jørgensen til bodonu.no.

Spesiell dommer
Tilbake sto en gjeng med sjokkerte og paralyserte spillere. Det tok en liten stund, så skal en av Strandkameratenes spillere ha løpt etter dommeren for å roe han ned.

Etter noen minutter med det som beskrives som "idrettspyskologi" på sidelinjen, lot dommeren seg overtale til å fullføre kampen. Jørgensen beskriver overfor bodonu.no dommeren, som hadde stilt opp på kort varsel da den opprinnelige dommeren ikke var klar over at han var satt opp til å dømme kampen, som litt spesiell.

- Det var spesielt. Han blåste egentlig ganske lite, og ingen hørte fløyta uansett. Han hadde ikke vanlig dommerfløyte, den lignet mer på ei sånn redningsvestfløyte. Vi måtte spørre om det var ei panfløyte, sier Jørgensen til bodunu.no.

Overfor nettstedet ønsker ikke dommeren selv å kommentere hendelsen, men nøyer seg med å si at det var en kamp med høy temperatur underveis.

Og ifølge dommeransvarlig for Nordland fotballkrets, Kjell Nikolaisen, er ikke dette uvanlig i Old Boys-ligaen.

- Det er mange verdensmestere som spiller. Noen er tøffere enn andre, sier han til bodunu.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere