*Nettavisen* Sport.

Fotballfest på FXTV

Norges beste fotballtjeneste blir enda bedre. Nå viser vi Brasil og Sveriges kommende VM-oppkjøringskamper på FXTV, og mer er i vente. Sjekk kampene på FXTV her!

23.05.06 17:15

TV 2 Interaktiv fortsetter satsingen på direktesendte fotballkamper via nett, og har skaffet seg retten til å vise Brasil og Sveriges oppkjøringskamper før fotball-VM. Dette er bare starten på en lang rekke landskamper som vil bli vist på FXTV.

60 landskamper
Til høsten og utover i 2007 vil FXTV suppleres med nesten 60 landskamper.

- Erfaringene med norsk fotball på FXTV viser at interessen er så stor, at vi nå ønsker å utvide tilbudet, sier redaktør Helge Høibraaten.

Gjennom avtalen med Norges fotballforbund, hadde FXTV allerede retten til å vise Norges landskamper. Sammen med kampene som nå er anskaffet, får du som FXTV-bruker en god oppvarming før sommerens fotball-VM.

Dette er sendeskjemaet før VM:

24. mai: Norge - Paraguay
25. mai: Sverige - Finland
30. mai: FC Luzern - Brasil
31. mai: Norge - Spania (U21)
01. juni: Norge - Sør-Korea
02. juni: Sverige - Chile
04. juni: Brasil - New Zealand

Skandinavisk stormøte
Men vi gir oss ikke her. Til høsten starter EM-kvalifiseringen, og hjemmekampene til Sverige, Irland, Norges puljemotstander Ungarn, Slovakia og faktisk Kypros kan en kan følge både direkte og se i opptak på FXTV.

Det klassiske nabooppgjøret Sverige - Danmark blir ett av storoppgjørene. En annen spennende kamp er Ungarn - Hellas, som er den siste og trolig en av de avgjørende kampene i Norges kvalifiseringspulje.

Ellers blir det sendt en rekke kamper fra kanskje den tøffeste puljen, pulje D, hvor lag som Tsjekkia, Tyskland, Irland og Slovakia kjemper om EM-plassene.

Det blir ikke bare EM-kamper, men også privatlandskamper med for de overnevnte lag, i tillegg til vårt naboland Danmark.

Prisen for å se en kamp er 50 kroner. Har du et av abonnementene for å se Tippeligaen eller annen norsk klubbfotball på FXTV, gjelder dette ikke for landskampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.