*Nettavisen* Sport.

Fotballprofil mener Rodgers tar feil

UNDER PRESS: Liverpool-manager Brendan Rodgers. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Jamie Redknapp rister på hodet av Liverpool-manager Brendan Rodgers uttalelser.

Etter seieren mot Aston Villa i helgen uttalte den hardt pressede Liverpool-manageren at det foregår en kampanje i pressen for å få ham sparket.

Bare tull, mener tidligere Premier League-profil Jamie Redknapp.

- Jeg så det sto noe i avisen om at Brendan føler det er en kampanje mot ham. Og at han skylder på gamle spillere. Personlig tror jeg ikke det stemmer. Folk er bare ærlige om ting de bryr seg om, sier Redknapp ifølge Liverpool Echo.

Ifølge The Guardian skal Rodgers ha rettet kritikken mot tidligere Liverpool-spillere som Redknapp, Graeme Souness og Jamie Carragher.

Trioen har stått i bresjen for å kritisere nordiren.

Men Redknapp har forståelse for at Liverpool-sjefen slengte noen meldinger på den måten.

- Jeg skjønner hvorfor Brendan sa det han sa, for det handler om følelser. Jeg husker godt hvordan pappa (Harry Redknapp) var etter kamper. Da pleide han etter pressekonferanser å snakke med seg selv, «hvorfor sa jeg det? Hvorfor ypper jeg til bråk her». Man kan jo forestille seg hvordan det er. Man vinner 3-2 i en kamp man er nødt til å vinne, det er en veldig utløsning, mener Redknapp.

- Jeg forstår hvorfor han sendte et stikk på den pressekonferansen, men alt handler om å vinne kamper. Uansett om han tror eks-spillere er imot ham, eller om paven er i mot ham, handler det uansett om at han vinner nok kamper. Det er den eneste måten å unngå kritikk på, mener Redknapp.

Neste Liverpool-kamp spilles torsdag. Da kommer Sion på besøk til Anfield i Europaligen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag