Fotballsjefen døde

Toppsjefen i Serbia og Montenegros fotballforbund døde sent fredag kveld av skadene han fikk da han tidligere på dagen ble skutt i nakken av en ukjent gjerningsmann.

29.03.04 13:16

- Vi mottok det triste budskapet om Bulatovics bortgang lørdag morgen, sier informasjonssjef i Norges Fotballforbund, Roger Solheim, til TV 2 Nettavisen.

Drapet kan få konsekvenser for landskampene mellom Norge og Serbia-Montenegro neste uke. Inntil videre er alle seriekamper i Serbia og Montenegro innstilt.

- I løpet av lørdag vil vi i fellesskap med det serbiske fotballforbundet fatte en avgjørelse om hvorvidt kampen skal spilles, opplyser Solheim.

Angrepet mot generalsekretær Branko Bulatovic skjedde på kontoret hans i Beograd. Gjerningsmannen flyktet, og det er ikke kjent hvilket motiv han hadde, ifølge Reuters. En tjenestemann i fotballforbundet sa fredag at han var temmelig sikker på at drapet ikke hadde noe med fotball å gjøre.

52-årige Bulatovic har hatt stillingen som generalsekretær siden begynnelsen av 1990-tallet, da landet ble styrt av Slobodan Milosevic.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag