RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballspiller drept av tilskuer

VIL ETTERFORSKE: Den algeriske ministeren Tayeb Belaiz forteller at de vil starte en etterforskning av hendelsen.
VIL ETTERFORSKE: Den algeriske ministeren Tayeb Belaiz forteller at de vil starte en etterforskning av hendelsen. Foto: Farouk Batiche (Afp)
Myndighetene åpner etterforskning.

Den kamerunske landslagsspissen Albert Ebossé døde kort tid etter å ha blitt truffet i hodet av en gjenstand kastet fra tribunen under en algerisk seriekamp, melderThe Guardian.

Den tragiske hendelsen skjedde under kampen mellom hans klubb JS Kabylie og USM Alger.

- Etterforskningsdepartementet og lokale myndigheter, ved minister Tayeb Belaiz, har fått instrukser om å åpne etterforskning rundt omstendighetene til dødsfallet av Albert Ebossé, skriver klubben til Ebossé.

USM Alger har også uttrykt sin medfølelse for Ebossés familie og klubb.

- Denne forferdelige nyheten er veldig trist for fotballen i landet og i Kamerun, og kommer som en bombe bare timer etter møtet med USM Alger.

- I disse smertefulle omstendigheter sender USM Alger og dens medlemmer sine dypeste kondolanser til familien til den avdøde og til JS Kabylie. Måtte Albert Ebossé hvile i fred.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere