RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STERKT UENIGE: Joey Barton og Yossi Benayoun havnet i en heftig diskusjon på Twitter etter at førstnevnte hadde delt sin mening om det som foregår på Gazastripen.
STERKT UENIGE: Joey Barton og Yossi Benayoun havnet i en heftig diskusjon på Twitter etter at førstnevnte hadde delt sin mening om det som foregår på Gazastripen. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Fotballspillere i heftig Gaza-krangel

Sist oppdatert:
- Du er dum, og kommer til å være dum resten av livet ditt, sier israelske Yossi Benayoun.

Den pågående konflikten mellom Israel og Hamas engasjerer i så godt som alle lag, og også fotballspillere engasjerer seg.

QPR-spiller Joey Barton har de siste dagene delt sine meninger om situasjonen på Gazastripen, noe han fortsatte med også fredag.

«Om dette hadde vært hvilket som helst annet land enn Israel ville verden tatt grep. Dette kan ikke fortsette. Uskyldige barn blir slaktet. Dette må stoppe.» skrev Joey Barton på sin Twitter-profil

Det satte tydeligvis sinnet i kok for tidligere lagkamerat i QPR Yossi Benayoun.

«Kompis, noen ting kan aldri forandre seg. Du er dum, og kommer til å være dum resten av livet ditt. Flaut.» kontret israelske Benayoun.

Barton, som ikke er ukjent med med litt temperatur, besvarte på følgende vis gjennom tre nye twittermeldinger:

«For det første kan du ikke kalle folk for dum med så dårlig rettskriving.»

«For det andre kan dere ikke, og burde dere ikke, drepe uskyldige barn. For det tredje kan du ikke utvise et folk fra deres land fordi en bok fra flere tusen år tilbake sier så.»

«Til slutt: Jeg håper det går bra med deg og familien din, og jeg håper det vil fortsette å gjøre det gjennom denne forferdelige perioden.»Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere