RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballstjerne skutt og drept

Sist oppdatert:
Først ble han henrettet med flere skudd i hodet. Deretter ble han dumpet i bagasjen på sin egen bil. - Jeg sørger over en bra kompis, sier Örgrytes Paulinho Guára.

Da politiet ankom åstedet, oppdaget de at den drepte var den brasilianske fotballspilleren Negrete, skriver Aftonbladet.

Det var sent søndag ettermiddag at politiet fikk beskjed om at det lå en død mann i en Fiat Ibiza inne i slumområdet Maré mellom sentrum av Rio de Janeiro og byens internasjonale flyplass. Mannen i bilen var 31 år gamle Anderson Luiz Nascimento de Souza, mer kjent som Negrete. Forsvarsspilleren hadde en fortid i blant annet Botafogo, Atletico Mineiro og Gremio.

Han har også spilt i Antigua FC i Guatemala og i Saudi-Arabia. Han kom tilbake til Rio i slutten av 2004. For tiden var han ikke tilknyttet noen klubb. Isteden var han i ferd med å fullføre sin universitetsutdannelse for å bli gymlærer.

- Vi spilte sammen i Atletico Mineiro. Negrete var også fra Belo Horizonte, og jeg minnes ham som en bra kamerat og en dyktig spiller. En skikkelig bra back, sier Örgrytes brasilianske angriper, Paulinho Guára, til Expressen.

Negrete var blitt skutt i nakken med flere skudd. Området han ble funnet i, er svært kriminelt belastet. Politiet har foreløpig ingen spor å gå etter i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere