RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballstjernen som er allergisk mot gress

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne karen er det man kan kalle en ekte «kunstgresspiller».

Yoan Gouffran er fotballspiller på Bordeaux.

Men nå sliter den anvendelige franske angrepsspilleren med et problem. 24-åringen er nemlig allergisk mot gress. Noe som er en smule uheldig når man tjener til levebrødet ute på gressmatta.

Allergien er såpass plagsom at Gouffran nå må ta en pause fra fotballen, og har oppsøkt en spesialist for å få bukt med plagene.

- Dette er absolutt ikke ideelt. For en fotballspiller er slik litt flaut. Han burde kanskje spille for Lorient eller Nancy der de har kunstgress, sier Bordeaux-trener Jean Tigana ifølge The Mirror.

Gouffran har lenge blitt sett på som et stort talent i Frankrike, og har blant annet 22 U21-landskamper for den froskespisende nasjonen. Han figurerer også fast hos Bordeaux førstelag.

24-åringen har tidligere blitt linket heftig til Arsenal.

Men etter utallige spekulasjoner og rykter rundt hvor han skulle gå valgte han å bli i hjemlandet og spille for Bordeaux foran londonklubben da han i 2008 forlot Caen for rundt 50 millioner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere