RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Fowler: - Rooney er veldig interessert

Sist oppdatert:
Liverpool-legenden med en av tidenes mest ambisiøse ønsker.

Robbie Fowler har blitt 35 år gammel, og spiller nå for australske Perth Glory.

Nå forsøker han seg med det som må være den villeste overtalelsesaksjonen noensinne.

For et par uker siden var Fowler nemlig hjemme i England. Da hørte han at Rooney ville bort fra Manchester United.

- Jeg måtte bare kontakte ham for å høre om han ville komme til oss i Perth. Signalene var også positive. Vi hadde en konstruktiv samtale. Så får vi se hvor dette ender, sier Fowler i et intervju på klubbens nettside.

- Jeg forsøkte i alle fall å selge dette stedet til ham. Han er veldig, veldig interessert også så det er bare å følge med, sier Fowler.

Samtidig har Manchester United-back Patrice Evra gjort det klart at han ikke ønsker Rooney tilbake på laget - hvis spissen virkelig ikke har mer tro på lagkameratene enn han har gitt uttrykk for.

- Hvis en spiller i laget ikke har tillit til de andre så burde han heller ikke være i laget. Man må stole på lagkameratene og manageren. Det gjør i alle fall vi andre, sa Evra etter onsdagens 1-0-seier mot Bursaspor.

Torsdag møtte Sir Alex Ferguson og konsernsjef David Gill for å diskutere Rooneys fremtid. Ferguson ønsker ikke en langtrukken affære, og vil få en endelig klarhet i saken så raskt som overhodet mulig. Kanskje får vi svaret allerede torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere