RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fowler kan få sjokktilbud

Foto: AFP/Scanpix
Den tidligere storscoreren kan bli landslagstrener.

Robbie Fowler har den siste tiden hintet om at han ønsker en karriere som trener og nå kan det se ut til at den gamle spisshelten kan få en skikkelig sjanse.

Ifølge Daily Mail er nemlig den tidligere storscoreren en av kandidatene til å erstatte Nigel Worthington som landslagstrener for Nord-Irland.

Martin O'Neill har tidligere blitt koblet med jobben, men ifølge den britiske avisen skal den tidligere Aston Villa-sjefen først og fremst fungere som en rådgiver for det nordirske forbundet.

O'Neill skal fredag ha vært i Belfast for å møte fotballpresident Jim Shaw, men i all hovedsak fordi han skulle hjelpe forbundet med å sortere ut de mest aktuelle kandidatene for jobben.

Og i bunken av interessante søknader skal altså Fowlers være. Fowlers tidligere lagkamerat i Leeds, Warren Feeney, skal også ha uttalt at kompisen er svært interessert i jobben.

Fowler, som nå har blitt 36 år, er for tiden spillende trener i den thailandske klubben Muangthong United.

Jobbintervjuene skal i gang allerede neste uke, så da gjenstår det å se om Fowler får sin store sjanser. Det er likevel Jim Magliton og Ian Dowie som er regnet som favoritter til jobben.

Shamrock-manager Michael O'Neill, tidligere West Ham-sjef Avram Grant og tidligere Cardiff-manager Dave Jones er andre kandidater som blir nevnt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere