RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Fowler til United

Sist oppdatert:
Veteranspissen fortsetter livet som utenlandsproff.

Liverpool-legenden Robbie Fowler er klar for ny klubb. Og nei, det er ikke snakk om Manchester United. Veteranspissen skal nå spille for Muangthong United i Thailand.

Det opplyser engleske medier fredag.

Laget rykket opp til toppdivisjonen i 2008 og har to sesonger bak seg på øverste nivå i Thailand. Klubben har vunnet serien begge disse sesongene.

Muangthong United er eid av Siam Sports Syndicate, samt en rekke private investorer og holder til i Muang Thong Thani, i Nonthaburi-provinsen av Thailand.

Klubbens arena, Yahmaha Stadion, har en kapasitet på 20.000 tilskuere og laget ledes av tidligere Boavista-trener Henrique Manuel da Silva Calisto.

Muangthong United blir Fowlers niende klubb i karrieren. Han har i tillegg til Liverpool, spilt for Leeds, Manchester City, Cardiff, Blackburn, North Queensland Fury og Perth Glory.

36-åringen takket for seg i Australia i juni, fordi familien ikke lenger ønsket å bo i landet. Fowler har den siste tiden også vært med på diverse trenerkurs i hjemlandet England.

Fowler vil bli den klart mest profilerte spilleren i sin nye klubb, som også har tidligere Fulham-forsvarer Zesh Rehman i stallen.

Ifølge klubbens visepresident, Wiluck Lohtong, vil den 36 år gamle spissen bli presentert søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere