RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fowler vil avslutte i Liverpool

Foto: Getty Images
Robbie Fowler ønsker å avslutte karrieren i favorittklubben Liverpool.

Han ble overraskende hentet tilbake til Liverpool i januar etter å ha spilt de siste sesongene for Leeds og Manchester City.

Men kontrakten strekker seg kun ut årets sesong. Nå ønsker Fowler en forlengelse som gjør 30-åringen til Liverpool-spiller ut karrieren.

Håper på langtidsavtale
- Uten tvil ønsker jeg å bli værende i Liverpool. Etter å ha ventet i så lang tid på et comeback vil jeg at mitt andre opphold her skal vare lengst mulig, sier han til The Sun.

Fowler scoret et av Liverpools mål i 2-0-seieren over West Brom forrige lørdag. Etter comebacket i helrødt har han kun scoret to mål i Premier League. Men nå lover angriperen flere scoringer for Liverpool.

- Jeg har ikke scoret så mange mål som jeg ønsker, men jeg er fornøyd med mine prestasjoner. Jeg håper likevel å bidra med flere scoringer, sa Fowler etter kampen.

- Benitez avgjør
Liverpool-fansens store helt er imidlertid fullstendig klar over at det er manager Rafael Benitez som til syvende og sist avgjør hvor lenge han kan bli på Anfield.

- Det er ikke opp til meg å bestemme om jeg får ny kontrakt. Det er managerens avgjørelse. Jeg vil bare fortsette å spille best mulig for Liverpool frem til noe skjer, konstaterer han.

- Fremtiden hans er ikke noe problem. Dersom han scorer ett eller to mål til for oss, er det selvsagt fint, men spørsmålet blir hva han kan gi til klubben og til laget, mener Rafael Benitez.

Venter med kontraktstilbud
Benitez har foreløpig ikke bestemt seg for om Fowler fortjener en ny og lengre kontrakt på Anfield.

- Vi kommer ikke til å ta den avgjørelsen nå. Vi har ikke hastverk og har flere uker på oss til å komme frem til en beslutning, fastslår Liverpool-bossen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere