*Nettavisen* Sport.

Fra Anelka til Høiland

Sist Christian Kalvenes spilte en offisiell fotballkamp var mot stjernegalleriet til Chelsea. Det er syv måneder siden.

31.08.10 15:42

BRANN-VIKING 3-3:

BRANN STADION (Nettavisen): Den tidligere Burnley-spilleren har hatt en merkverdig Brann-karriere. Mandag redebuterte han i rødt, 15 år etter sin første Brann-kamp.

- Det første du merker det på er tempoet. Det er en mer direkte fotball i Norge, sa Kalvenes til Nettavisen etter kampen.

Benket i tre kamper
33-åringen fikk sin første kamp som Brann-spiller mot HamKam allerede i 1995. Det ble imidlertid med den kampen, før han dro videre til Åsane og Sogndal. I 2003 var Kalvenes igjen tilbake i Brann, men fikk ikke med seg mer enn elleve kamper fram til 2006. Nå har lysluggen bare kontrakt ut sesongen og har slitt benken i de tre første kampene før han fikk slippe til mot Viking.

- Nå har jeg endelig fått den første matchen. Jo mer jeg spiller, jo større sjanse er det for at det blir noe mer senere. Akkurat nå er jeg så midt oppi dette at jeg ikke har tenkt på hva som skjer etter sesongen, sa spilleren som før avtalen med Brann kom i orden vurderte å legge opp dersom han ikke fikk napp hos bergensklubben.

- Det er tøff konkurranse om å spille her, men jeg må bare være fokusert.

Ny stopperduo
Den første kampen med stopperkollega Zsolt Korcsmar synes han ikke gikk så aller verst, til tross for tre baklengs.

- Det gikk bra, men det er tøft å tåle at de scorer tre, det tredje målet tar også litt knekken på oss mentalt. Heldigvis får vi 3-3. Men det som svir mest er at vi slipper inn tre.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.