RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra «Lord Bendtner» til «Mr. Effektiv»


Nicklas Bendtner: FOTO NTB scanpix
Nicklas Bendtner: FOTO NTB scanpix Foto: Ralph Orlowski (Reuters)
Sist oppdatert:
Etter tre mål i sesonginnledningen har Nicklas Bendtner plutselig blitt en meget populær mann i Wolfsburg. Han har til og med fått et nytt kallenavn.

«Mr. Effektiv» har den danske spissen blitt døpt av Wolfsburg-fansen. Navnet har han fått fordi han har kommet inn og scoret som innbytter tre ganger så langt denne sesongen.

Fra før av har dansken gått under navnet Lord Bendtner på grunn av de håpløse sjansene han har brent, men samtidig vært eplekjekk i media.

Til tross for at Bendtner ønsker å beholde sitt nye kallenavn, er han ikke overbegeistret for rollen som superinnbytter.

- Min plan er å bli her og gjenta forrige sesongs suksess. Men jeg vil spille en større rolle enn det jeg gjorde da. Da kom jeg for det meste inn fra benken, sier Bendtner ifølge nyhetsbyrået Ritzau.

- Jeg har kommet inn tre ganger og scoret tre mål. Hvem kan benekte det, spør han retorisk, med en klar beskjed til trener Dieter Hecking.

Til sammen har spissen spilt 58 minutter i fire kamper denne sesongen. Han scoret i det 89. minutt mot Bayern München den tyske Supercupen, hvor Wolfsburg til slutt vant 6-5 på straffer.

Mot Stuttgarter Kickers i den første cuprunden fastsatte han sluttresultatet til 4-1 i det 86. minutt, mens han i annen serierunde scoret utligningsmålet mot Köln sju minutter før slutt.

Wolfsburg har tatt fire poeng på sine to første kamper i serien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere