RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Afp

Fra Real Madrid til Premier League

- Jeg elsker lidenskapen til de engelske supporterne, sier Esteban Granero.

Queens Park Rangers fortsetter sin sommershopping og sent i går kveld ble det klart at klubben har sikret seg Esteban Granero fra Real Madrid.

25-åringen blir hentet for en ukjent sum og har skrevet under på en fireårskontrakt med Premier League-klubben.

- Spennende framtid
Midtbanemannen, som har spilt 60 kamper for den spanske storklubben, gleder seg nå til å bytte ut Santiago Bernabéu med Loftus Road.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg elsker lidenskapen til de engelske supporterne og så vidt jeg vet er Queens Park Rangers blant de aller beste, sier Granero til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror QPR vil fortsette å vokse som klubb, og jeg vil ta del av en spennende framtid her.

Etter å ha vært i møte med ledelsen i London-klubben fant spanjolen ut at det var på tide å bytte ut La Liga med Premier League.

- Da jeg snakket med Mark (Hughes), Mike (Rigg) og styreformann Tony Fernandes, ble jeg overbevist om at jeg ville være del av dette prosjektet.

- Jeg er henrykt over å være del av et spennende kapittel i denne klubbens historie. Spillere som har kommet hit før meg er like spent på hva QPR kan bli.

Endeløs handling
Også Mark Hughes var godt fornøyd etter at overgangen gikk i boks sent torsdag kveld.

- Han er først og fremst en veldig god spiller. Du spiller ikke i en klubb som Real Madrid hvis ikke, konstaterte QPR-manageren.

Granero føyer seg inn i rekken av spillere Queens Park Rangers har hentet denne sommeren. Fra før har Robert Green, Ryan Nelsen, Andy Johnson, Samba Diakite, Park Ji-sung, Junior Hoilett, Jose Bosingwa og Julio Cesar sluttet seg til klubben. I tillegg er Manchester Uniteds Fabio hentet inn på lån.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere