*Nettavisen* Sport.

Fra Real Madrid til Premier League

Foto: Scanpix/Afp

- Jeg elsker lidenskapen til de engelske supporterne, sier Esteban Granero.

Queens Park Rangers fortsetter sin sommershopping og sent i går kveld ble det klart at klubben har sikret seg Esteban Granero fra Real Madrid.

25-åringen blir hentet for en ukjent sum og har skrevet under på en fireårskontrakt med Premier League-klubben.

- Spennende framtid
Midtbanemannen, som har spilt 60 kamper for den spanske storklubben, gleder seg nå til å bytte ut Santiago Bernabéu med Loftus Road.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg elsker lidenskapen til de engelske supporterne og så vidt jeg vet er Queens Park Rangers blant de aller beste, sier Granero til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror QPR vil fortsette å vokse som klubb, og jeg vil ta del av en spennende framtid her.

Etter å ha vært i møte med ledelsen i London-klubben fant spanjolen ut at det var på tide å bytte ut La Liga med Premier League.

- Da jeg snakket med Mark (Hughes), Mike (Rigg) og styreformann Tony Fernandes, ble jeg overbevist om at jeg ville være del av dette prosjektet.

- Jeg er henrykt over å være del av et spennende kapittel i denne klubbens historie. Spillere som har kommet hit før meg er like spent på hva QPR kan bli.

Endeløs handling
Også Mark Hughes var godt fornøyd etter at overgangen gikk i boks sent torsdag kveld.

- Han er først og fremst en veldig god spiller. Du spiller ikke i en klubb som Real Madrid hvis ikke, konstaterte QPR-manageren.

Granero føyer seg inn i rekken av spillere Queens Park Rangers har hentet denne sommeren. Fra før har Robert Green, Ryan Nelsen, Andy Johnson, Samba Diakite, Park Ji-sung, Junior Hoilett, Jose Bosingwa og Julio Cesar sluttet seg til klubben. I tillegg er Manchester Uniteds Fabio hentet inn på lån.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.