Fra Real Madrid til West Ham?

VEISKILLE: Mye tyder på at Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti går forskjellige veier etter sesongen. De italienske manageren skal stå høyt på ønskelisten til West Ham.

VEISKILLE: Mye tyder på at Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti går forskjellige veier etter sesongen. De italienske manageren skal stå høyt på ønskelisten til West Ham. Foto: Angel Martinez (Getty Images)

Premier League-klubben er på managerjakt.

24.05.15 22:55

Det gikk ikke mange sekundene fra West Hams siste kamp for sesongen var ferdigspilt, til det ble bekreftet at manager Sam Allardyce ikke kommer til å fortsette i jobben.

Klubbeierne skal ha et ønske om å skifte profil for klubben i sammenheng med den forestående stadionflyttingen til Olympiastadion i London, og har ambisjoner om å få inn et høyprofilert navn på managersiden.

For bare noen uker siden ble det sett på som svært sannsynlig at Rafael Benitez ville ta over ansvaret, men etter at Carlo Ancelotti virker å være på vei ut fra Real Madrid, er madridfødte Benitez nå istedet favoritt til å etterfølge Ancelotti.

Det har fått West Hams klubbeiere David Sullivan og David Gold til å tenke nytt, noe som har ført dem fram til følgende idé:

«Hva om vi ikke prøver oss på Ancelotti istedenfor?»

Det er Telegraph som melder om det som må kunne sies å være et sprekt forsøk, særlig med tanke på at Ancelotti selv har uttalt at han vil ta seg et friår hvis han ikke får fortsette i Real.

Sullivan og Gold skal likevel være optimistiske og håper å overtale den italienske manageren.

Om den trippelvinnende Champions League-trenerer viser seg å være umulig, finnes det imidlertid flere navn på lista.

Real Sociedads David Moyes, suksesstrener i Bournemouth Eddie Howe, tidligere West Ham-spiller Slaven Bilic og Michael Laudrup skal alle være sett på som store nok navn utifra klubbens nye profil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.