RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Roma til Juventus

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Etterlengtet konkurranse for Alessandro Matri.

Marco Borriello går på lån fra Roma til Juventus ut inneværende sesong.

«Den gamle dame» har også sikret seg en opsjon på å kjøpe den tidligere Milan-spissen for åtte millioner til sommeren.

29-åringen har slitt med å få spilletid på Olimpico etter at Luis Enrique tok over styringen og har kun vært på banen i sju kamper.

Den tidligere Milan-spilleren er strålende fornøyd med å skrive under en låneavtale med tittelutfordreren fra Torino.

- Det er en sann ære å være her. Det er helt klart en anerkjennelse fra en av de største klubbene i verden. Derfor er det veldig stort å være her, sier Borriello til Juventus Channel.

Spissen har latt seg imponere over den gode starten Juventus har fått i årets sesong. Nå håper han å hjelpe laget til en ny scudetto.

- Dette er utvilsomt et balansert lag. De har overrasket meg, og jeg håper laget kan få ut mine kvaliteter på beste mulige måte.

Landslagsspissen benyttet også anledningen til å fortelle at grunnen til at han havnet i Roma og ikke Juventus da han forlot Milan i 2010, var at han ikke ble tilbudt en permanenet avtale i Torino.

- Jeg vil gjerne fortelle Juventus-fansen at jeg aldri avslo Juventus, fordi Juventus er et lag du ikke kan si nei til. Mer vil jeg ikke si til supporterne, for handling teller mer enn ord. Jeg foretrekker å vise hva jeg kan gjøre på banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere