RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra United til... Liverpool?

Foto: AFP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
En Manchester United-spiller på vei til Liverpool? Ja, syndens overgang kan faktisk være mulig, ifølge irske medier.

Hvis du skal feste lit til The Irish Independent, så skal Liverpool være en av fem Premier League-klubber som er ute etter Manchester Uniteds forsvarer John O’Shea (30). Iren skal være ferdig på Old Trafford etter at Alex Ferguson har sendt ham nedover i rekken av forsvarere, og Ferguson ga ham klarsignal til å snakke med Sunderland i forrige uke.

Mye tyder på at O’Shea vraker Sunderland og heller velger enten Tottenham, Aston Villa eller Newcastle. Ja, eller Liverpool. Og når Liverpool og United nevnes i samme setning, er fansen raske med å hamre løs på tastaturet og hive seg over klubbenes forumsider. Med sinnene i kok.

O’Shame
”John O’Shit” er han allerede blitt kalt av Liverpool-supporterne, ”John O’Shame” på Uniteds nettsider. Liverpool er på jakt etter en forsvarer etter å ha tapt kampen om Blackburns Phil Jones, og trenger sårt forsterkninger med en aldrende Jamie Carragher i forsvaret. Så hvis O’Shea velger Liverpool, kan den umulige overgangen i engelsk fotball bli en realitet.

Den eneste spilleren som har gått direkte fra United til Liverpool, er Phil Chisnall i 1964. En direkteovergang andre veien er enda sjeldnere: Den siste er Ted Savages overgang fra Liverpool til United helt tilbake i 1938.

O’Shea har spilt 360 kamper for United og vært inn og ut av laget, men fikk få kamper på slutten av årets sesong og innser nok at mulighetene på Old Trafford begynner å bli mindre og mindre.

Det som mest sannsynlig kan velte en overgang for O’Shea til Liverpool, er at manager Kenny Dalglish snapper opp Birminghams unge midtstopper Scott Dann foran nesen på Arsenal.

Alonso til United?
Og mens vi er inne på United-Liverpool-rivalisering: ifølge spanske Radio Cadena Ser, skal Alex Ferguson ha blinket ut Paul Scholes’ erstatter: Real Madrids eks-Liverpool-stjerne Xabi Alonso. En nyhet som også burde få varsellampene til å blinke rødt hos Liverpools supportere, som nylig trøstet seg med Alonsos utsagn om at han kanskje ville returnere til Anfield en dag.

I United er rengjøringen i gang, og Darren Gibson forventes å signere for Sunderland i løpet av uka. Ifølge Sky Sports er ikke Wesley Sneijders overgang fra Inter helt umulig likevel, og kanskje bytter United Park Ji-Sung med Real Madrids Lass Diarra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere