RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frankrike uten spisser

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Regjerende europacup-mester Frankrike mangler en hel kvintett av spisser til onsdagens privatlandskamp mot Belgia i Brussel.

Både Thierry Henry, David Trezeguet, Sylvain Wiltord og Ludovic Giuly er skadet, mens Djibril Cissé ikke er tatt ut i troppen fordi han må sone en fem kampers karantene fra og med EM-starten til sommeren.

Saha får sjansen
Landslagssjef Santini valgte å ikke ta med urokråka Nicolas Anelka i troppen, men gav i stedet Péguy Luyindula og Louis Saha sjansen til å imponere tilstrekkelig til å bli med til Portugal i sommer.

I tillegg er Steve Marlet (på lån i Olympique Marseille) tilbake etter en kneskade, mens Auxerres` Oliver Kapo er blitt tatt inn i troppen igjen.

- Det er nå opp til de nye spillerne å utnytte situasjonen. Det å miste nøkkelspillere som Henry og Trezeguet har tvunget oss til å hente inn to nye fjes. Vi vil helt klart miste noe av kontinuiteten, fordi de vil trenge tid til å tilpasse seg, sier Santini til Uefa.com.

Ny klubb
Santini avviser også at Saha nå er inne i varmen fordi han valgte å gå til Manchester United.

- Vi ventet ikke på at han skulle gå til United, men det er sant at spillere ofte får en ekstra motivasjon og nyter større suksess når de bytter klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere