RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fransk seriemester til Premier League

Sist oppdatert:
Lille-treneren bekrefter at midtbanemannen forsvinner.

Den franske midtbanespilleren Yohan Cabaye blir etter alle solemerker Newcastle-spiller i løpet av kort tid.

Det er spillerens manager i Lille, Rudi Garcia, som bekrefter at 25-åringen kommer til å forlate den ferske franske seriemesteren.

- Yohan ga beskjed på mandag om at han forlater og klubben og ønsker å skrive under for Newcastle, sier Garcia ifølge The Guardian.

- Det er et valg jeg respekterer, selv om jeg gjerne ville hatt ham med videre på det eventyret vi nå opplever her, sier manageren.

Cabaye har så langt tilbrakt hele karrieren i Lille, der han fikk sin debut tilbake i 2004. Midtbanemannen har spilt totalt 253 kamper for klubben og scoret 35 mål.

Det er ventet at den engelske Premier League-klubben må ut med rundt 45 millioner kroner for å sikre seg 25-åringen. Kontrakten med Lille gikk opprinnelig ut i 2013.

Cabaye fikk sin landslagsdebut for Frankrike mot Norge på Ullevaal i august i fjor og har totalt 2 kamper på A-lagsnivå. Han har også en rekke kamper på aldersbestemte lag.

Flere andre spillere hos Lille, som for eksempel supertalentet Eden Hazard, har også blitt nevnt i forbindelse med en overgang til balløya i sommer. Det avviser imidlertid Garcia.

- Alle spillerne er under kontrakt. Den eneste som får lov til å dra er Yohan. De spillerne vi ønsker med videre, kommer til å spille her neste sesong, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere