*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX.

Robin van Persie til Barcelona og Thierry Henry-retur til England?

* Dårlig nytt for Arsenal. Barcelona regner med å miste Thierry Henry etter sesongen, og skal ha sett seg ut Robin van Persie som hans erstatter, skriver Daily Mail. De gode nyhetene er at det antydes at Henry kunne tenke seg en retur til England for å komme nærmere sin datter – uten at noen spesifikk klubb er nevnt.

* Harry Redknapp vil starte januarshopping ved å hente inn den gamle Liverpool-backen Steve Finnan, hevder Daily Mail.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

* Hugo Rodallega Martinez har én hobby – å score mål. 52 stykker på 132 seriekamper er det blitt på 23-åringen – kanskje ikke så rart Wigan skal ha avtalt en overgang på 50 millioner for den kolombianske landslagsspissen, melder Daily Mail.

* I går krevde han å få gå i januarvinduet. Nå har Chelsea-stopper Alex fått beskjed om at, ja, det kan du, skriver The Sun.

* Nylig skal Luiz Felipe Scolari ha fått beskjed om at han fikk en nevne pundsedler å handle for. Ikke overraskende at London-laget er blitt koblet til det meste av det som kan krype og score mål, sistemann ut er Sevillas brasilianske måless, Luis Fabiano. Ifølge Daily Star skal prisen være på rundt 220 millioner.

* Ifølge The Sun vil Portsmouth bli raidet for spillere i januar. Lassana Diarra er koblet til de fleste klubbene med penger på bok, mens Lauren skal ha hevdet at Jermain Defoe er i ferd med å returnere til Tottenham, skriver The Sun. Glen Johnson skal også være på vei bort.

* En annen klubb som kan miste flere av sine spillere, er Bolton. Avisen Daily Star hevder i alle fall at Gary Megson har åpnet døra slik at Sam Allardyce kan hente flere av sine gamle spillere. Kevin Davies skal være øverst på den nye Rovers-managerens ønskeliste.

* CSKA Moskvas Vagner Love hevder at Everton ligger best an i kampen om å sikre seg signaturen hans, skriver Daily Star. Om aksjene forsterkes i den blå delen av Merseyside ved å si at han «egentlig håper å gå til Real Madrid» er vel heller tvilsomt.

* Transferrykter er morsomme, og utviklingen i enkelte saker går i rekordtempo. I går hadde Newcastle gitt opp Michael Owen, nå sier manager Joe Kinnear at han er sikker på at spissjuvelen skriver under en ny kontrakt i løpet av helga.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.