Fredagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Ville du gått til Manchester City for 1,8 millioner kroner i uka?

23.01.09 10:55

Didier Drogba er - som vi skrev i torsdagens spalte - det neste overgangsmålet for Manchester City. Ifølge The Sun har City tilbudt ivorianeren 1,8 millioner kroner i ukelønn. Det skal være en dobling av Drogbas lønn i Chelsea.

Manchester City har også planer om å finne ut hvorvidt portugisiske minibanker tåler uttak på 190 millioner kroner. Det er i alle fall den summen som nevnes i forbindelse med Miguel Veloso, en midtbanespiller som byrival Manchester United ofte er blitt koblet til.

Chelseas midtstopper Branislav Ivanovic vil si nei til Manchester City for i stedet å takke ja til Fiorentina.

Både Sheffield United og Celtic ønsker Citys talentfulle spiss Ched Evans. Celtics manager Gordon Strachan skal allerede ha fått akseptert et bud på 12 millioner kroner.

Da avslutter vi City-kapittelet for i dag og går over til resten:

Arsenal håper å fullføre overgangen til Andrej Arsjavin innen 48 timer, etter at Zenit St. Petersburg nå skal være villig til å godta et bud på 15 millioner pund, som skal betales over to år. Vi håper også at Arsjavin snart blir solgt, så vi kan gi spalteplassen til noen andre.

Aston Villaskal være i ferd med å kjøpe Emile Heskey fra Wigan .

Juventus mener visstnok at Liverpools hardtarbeidende nederlender Dirk Kuyt er mannen som bør kjøpes inn som erstatter for Pavel Nedved.

Fulhams målfarlige midtbanemann Jimmy Bullard er i tenkeboksen etter at Fulham ble enig med Hull om en overgang verdt 50 millioner kroner. Vi foreslår at Fulham også tar en tur inn i tenkeboksen.

West Ham nærmer seg en avtale med Brescia om overgangen til Savio Nsereko for 100 millioner kroner, og har samtidig fått beskjed om at Cardiff krever 40 millioner for vingen Joe Ledley.

Blackburn-boss Sam Allardyce vil gi Red Bull Salzburg et siste tilbud på 60 millioner kroner for spissen Marc Janko.

Tottenham prøvde først å kjøpe Craig Bellamy fra West Ham, men londonrivalen nektet å selge til Spurs. Nå skal Harry Redknapp ha kastet øyene på Carlton Cole, melder Daily Star. Avisen glemte vel å ta hensyn til West Hams Tottenham-nekt da dette ryktet ble diktet opp. Eller er det kanskje ikke diktet opp? Time will show!

Ellers vil vi minne om at det aldri er feil å smiske med sjefen! Det har Jack Collison i West Ham skjønt. Han forteller nemlig til The Sun at Gianfranco Zola, klubbens 42-årige manager, er en av de beste fotballspillerne i klubben.

- Enkelte av de tingene han gjør på treningsfeltet får oss andre til å se dumme ut, for å være ærlig. Det er en fryd å se ham utpå der, sier Collison.

Kilder: The Sun, Daily Mail, BBC, Independent, Daily Telegraph, Daily Star, Daily Mirror

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.