Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Har startskuddet for jakten på Thierry Henry allerede gått?

* Thierry Henry kan være på vei tilbake til England. Den franske superspissen skal være tilgjengelig for britiske toppklubber for 12 millioner pund. (The Sun)

* Katalanerne i Barcelona ønsker i stedet å hente en annen franskmann med fri kunstnerisk utfoldelse på fotballbanen: Franck Ribéry. (The Sun)

* Steve Bruce har kommet med en innrømmelse: Hans Wigan makter ikke å holde på Antonio Valencia over sommeren. Dermed kan Sir Alex Ferguson kvesse gullkortet sitt: Manchesters rikeste klubb skal nemlig ha førsteretten til å sikre seg venstrekanten. Pris? 20 millioner pund. (The Sun/Daily Mail)

* Dagens oppdatering i føljetongen rundt Cristiano Ronaldo: - Jeg forventer å spille med Cristiano i Madrid en dag og jeg forventer at den dagen kommer snart, sier midtstopper Pepe til den spanske avisen AS ifølge The Independent.

* Dagens oppdatering i føljetongen rundt Carlitos Tévez: Real Madrid kommer til å overby Manchester United i kampen om argentinerens underskrift. Gjengen fra Old Trafford svarer med å tilby Tevez en ukelønn på 75 000 pund. (Daily Mirror)

* Arsenal følger Yohan Cabaye tett. For ordens skyld: 23-årig midtbanespiller fra Lille. (The Sun)

* Wolverhampton gir ikke opp å slå kloa i Michael Mancienne. 21-åringen fra Chelsea var på lån i Championship-klubben fram til nyttår, men ble tilbakekalt på grunn av rot med overgangspapirene. Nå forsøker manager Mick McCarthy å få til nok en utlånsavtale mellom de to klubbene. Forvirret? Nei, vel. (The Sun)

* Tony Adams har fått en gruppe «buere» (folk som buer) mot seg på Fratton Park. Daily Express har løsningen: Ansett Alan Curbishley i stedet. Adams har dog bestemt seg for å være sta som et esel og bli værende på sørkysten en god stund til.

* Ikke bare The Sun, men også den utskjelte TV-kanalen ITV, er blant de faste leserne av Nettavisens Premier League ryktespalte. I går skrev vi at Sam Dalla Bona er på vei til West Ham på free transfer. Det har fått sportsdirektør Gianluca Nani til å gå ut å avkrefte dette på ITVs nettsider. Ingen reunion for Gianfranco Zola og hans kompis Dalla Bona, altså!

Takk for oppmerksomheten!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!