*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Tidligere Brann-spiller Paul Scharner kan få ny arbeidsgiver. Dermed kan det drysse penger på Brann.

19.06.09 14:42

Manchester United, Real Madrid og Chelsea står klare for å sikre seg Lyon-spissen Karim Benzema. (The Independent)

Birmingham City holder på å avslutte rekordsigneringen av den 23 år gamle Christian Benitez fra Ecuador for 62 millioner (som bare er startsummen). (Birmingham Mail)

West Ham vil prøve å sikre seg Inter-spissen Mario Balotelli, som for tiden spiller U21-EM for Italia.(Setanta Sports)

West Ham vil også signere den chilenske midtbanespilleren Luis Jimenez fra Inter. Manager Gianfranco Zola sier at Jimenez spiller på en måte han liker. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea kan knuse Liverpools håp om å signere Glen Johnson, etter at Portsmouth-sjef Peter Storrige har sagt at han har fått tillatelse til å prate med to klubber. (The Sun)

Carlos Tévez sin fremtid er fremdeles uavklart, bare to uker før låneavtalen med Manchester United går ut. Men han kan fremdeles komme til å spille på Old Trafford-hvis klubben gjør han til den best betalte spilleren. (The Sun)

Manchester City har inngått en180 millioners avtale om en overgang for Blackburns Roque Santa Cruz. (Daily Mail)

Newcastle priser forsvareren Sebastien Bassong til 180 millioner kroner. Tottenham og Arsenal skal være villige til å bla opp. (Daily Mail)

Manchester City skal angivelig holde på å dø av spenning. De venter på svar på om Samuel Eto'o vil komme til dem fra Barcelona, men Inter kan komme til å ødelegge Mark Hughes' velkomstfest for kameruneren. (The Sun)

Bayern München nærmer seg Chelseas Jose Bosingwa. (The times)

Bordeaux-spiss Marouane Chamakah blir holdt øye med av Arsenal, som en mulig erstatning for Emmanuel Adebayor, som kan ende opp i AC Milan. (The Times)

Sunderland skal være veldig nærme på å sikre seg Manchester Citys forsvarer Richard Dunne for 50 millioner. (Daily Mirror)

Crystal Palace har vunnet kampen om å signere Freddie Sears fra West Ham. (The Sun)

Fulham har kommet nærmere en signering av Wigans midtbanespiller, og tidligere Brannspiller, Paul Scharner for 40 millioner. (Daily Mail)

Wigan kvesser klørne i kamp mot Celtic. De vil gjerne ha tak i Hibnerians Steven Fletcher. (The Sun)

Liverpool-sjef Rafael Benitez knasker nok hodepinetabletter i ett sett som følge av nyhetene om Xabi Alonsos mulige exit og Javier Mascheranos hyppige agentmøter. (Daily Express)

Ruud van Nistelrooy oppfordrer Arjen Robben og Klaas-Jan Huntelaar til å forlate Real Madrid og satse på Tottenham. (Daily Express)

Så en liten bonus, eller egentlig en stor en, som ikke har noe her å gjøre. Newcastle klarte å rote seg ned i Championship og belønner dermed spillerne med 100 millioner kroner i bonus. Godt gjort, karer! (Daily Mail)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.