RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Ian Kington/AFP
Peter Crouch til AC Milan og Michael Owen til Manchester United? Har ryktebørsen fått solstikk?

Dagens store snakkis i fotballverdenen er Michael Owen-ryktene om en overgang til Manchester United. Felles for ryktene er at Owen må akseptere en betydelig lønnsreduksjon og må gjennomføre en omfattende medisinsk test, på grunn av sine tidligere skadeproblemer. (Flere)

Eller så får Owen en basislønn på rundt 200.000 i uken med prestasjonsrelaterte bonuser som kan gi ham tett opptil samme ukelønn han hadde i Newcastle. Denne var på 1,1 millioner. (Daily Mail)

Chelsea er den eneste klubben som har lagt inn et formelt bud på Bayern Münchens Franck Ribery. Men som vi har sagt her, her og til og med her, vil han bare hit . (Daily Telegraph)

Real Madrid har et Alonso-bud på vent. Akkurat som i forrige uke. (The Sun)

Liverpool har tydeligvis ikke fått det med seg, for de stålsetter seg for et bud på 600 millioner fra Real Madrid og Barcelona for Alonso og Mascherano. (Daily Telegraph)

Barcelona leker med ilden og kan pådra seg Arsenals vrede ved at de har lagt inn et bud på Cesc Fabergas. (The Sun)

Portsmouth-forsvarer Sol Campbell har tidligere sjokkert med sine overganger. Denne gangen vurderer han å dra til Championship-klubben Newcastle. (Daily Star)

Chelsea skal bare være et pennestrøk unna å signere Manchester Citys Daniel Sturridge og CSKA Moskvas Yuri Zhirkov. (Daily Telegraph)

Tro det eller ei. Milan kan prøve seg på et 120 millioner kroners bud på Portsmouths Peter Crouch, hvis de ikke får Arsenals Emmanuel Adebayor. Vi tipper at selv Crouch ikke så DEN komme! (The Sun)

Fulham skal også være lysten på Portsmouths skyskraper med et bud på 100 millioner. (Daily Mail)

Aston Villa vil ha en ny svenske etter at Olof Mellberg gjorde en god innsats de sju årene han var der. Nå er det 21-åringen Marcus Berg som kan få sjansen. Han blir da Carews spissmakker/innbytter/arvtaker (velg det som passer best). (Daily Star)

Tottenham må betale 120 millioner hvis de vil ha Lilles 25 årige brasilianske midtbanespiller, Michel Bastos. (Daily Mail)

Keeper Kelvin Davis vil bytte klubb fra Southampton til West Ham på mandag. (The Sun)

Hull-sjef Phil Brown kan komme til å tilby den nesevise veteranen Dietmar Hamann en 12 måneders kontrakt etter at han ble frigitt fra Manchester City. (Daily Mirror)

WBA har avvist et bud på 20 millioner fra Fulham på kapteinen Jonathan Greening. (Daily Star)

Everton skal være klar for å hente Leeds forsvarer Luke Garbutt for 10 millioner (Daily Star)

Wolverhampton vil fullføre en 20 millioners avtale med Sunderland-forsvareren Greg Halford på fredag (The Sun)

Stoke byr 50 millioner for Manchester Citys Benjani. (The Sun)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere