Fredagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis (AFP/Scanpix)

Gjett hvem som jakter John Carew?

10.07.09 11:43

Aston Villas manager Martin O’Neill prøver visst nok ikke så veldig hardt å beholde John Carew. Ifølge ryktene skal Tottenham legge inn et bud på 50 millioner for nordmannen. En av hovedgrunnene til at han kan være på vei bort, skal være at Carew var på strippeklubb i oktober (Har ikke O'Neill kommet over det ennå?) og at Peter Crouch skal være på vei til Aston Villa. (Daily Mirror)

Chelsea-manager Carlo Ancelotti har møtt John Terry og tror at forsvareren er fornøyd med å bli på Stamford Bridge til tross for 300 millioners tilbudet fra Manchester City. Chelsea planlegger visst å gjøre Terry til deres best betalte spiller. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Berbatov kan være på vei bort i en byttehandel med Maradonas svigersønn Sergio Aguero. Eller det kan bli Nani som blir byttet bort. (AS)

City har også samme planen, de har fått økt Terry-selvtillit til tross for at Terry får tilbud om ny kontrakt. (Daily Mirror)

Samtidig har City gitt Barcelona-spissen Samuel Eto’o 24 timer på seg til å bestemme seg om han vil bli den best betalte spilleren i engelsk fotball. (Daily Mirror)

Barcelona depper nok ikke, de girer imidlertid opp jakten på Arsenals Cesc Fabergas etter at klubbpresident Joan Laporta sa at Fabergas er hovedmålet deres i sommer. (The Sun)

Liverpool skal hive seg på jakten om Ribery. De er klare for å tilby rundt 400 millioner for spilleren, samtidig som Rafael Benitez raser mot de altfor høye prisene i spillermarkedet, melder Belfast Telegraph. Hvor mange kilder kan de ha i Bayern München, egentlig? (Belfast Telegraph)

Samtidig har Benitez tenkt å kvele spekulasjonene om at Xabi Alonso og Javier Mascherano er på vei bort, og sier at begge to «skylder klubben en hel del» (The Sun)

Sunderland manager Steve Bruce setter ny klubbrekord når han byr 120 millioner for Darren Bent som spiller i Tottenham. (Daily Mirror)

Tidligere Arsenal-kaptein Patrick Vieira har ingen intensjoner om å dra til Birmingham. (The Sun)

Everton forbereder et bud på 40 millioner for Sheffield Uniteds høyreback Kyle Naughton, som også har tiltrukket seg interesse fra Aston Villa. (Daily Mirror)

Sunderland-sjef Steve Bruce prater med Manchester United om spissen Frazier Campbell for en overgang verdt 50 millioner. Bruce har samtidig også akseptert et bud på 50 millioner fra Ipswich for midtbanespilleren Dean Whitehead og Spissen Daryl Murphy. (Daily Mail)

Stoke er villige til å sette ny klubbrekord de også. De vil ut med 60 millioner for Rennes' midtbanespiller Stephane Mbia. Blir han solgt kan det hende at Rennes har råd til å øke budene de har så langt fått avvist av RBK for Alexander Tettey. (The Sun)

Et annet rykte går ut på at Stoke skal være villig til å by hele 100 millioner. De kunne like godt bare kjøpt Tettey isteden, men til 100 millioner er det tvilsomt om RBK hadde slått til. Han er jo liksom ikke til salgs. (Daily Mirror og Nettavisen)

Manchester City prøver seg også i samme trakter. Nei, ikke i Trondheim, men i Frankrike. City selger Gelson Fernandes til St.Etienne. Han er klar for 20 millioner. (Daily Mail)

Wigan-manager Roberto Martinez ser ut til å kunne blåse bort konkurrentene i kampen om Swansea-spissen Jason Scotland. (The Sun)

Blackburn vil ha 30 millioner for Keith Andrews, som nå jaktes på av Fulham. Prisen er mer enn det dobbelte enn det Blackburn betalte da de kjøpte ham fra MK Dons i fjor. (Daily Mirror)

Sheffield Wednesday-spissen Marcus Tudgay mener at nyopprykkede Burnley er på jakt etter ham, og har da bedt klubben om å inngå samtaler. (The Sun)

Bolton-manager Gary Megson planlegger å sikre seg Gary Cahill på langtidskontrakt før sesongen starter som følge av interessen fra Arsenal. (Daily Mirror)

Litt utenomsrykter kan vi også ha. USAs president Barack Obama så ikke særlig imponert ut da han fikk en Brasil-trøye av Brasils president Luiz Inacio da Silva. USA ble nemlig snytt for en sjokkseier mot Brasil i Confederations Cup for to uker siden. (Daily Star)

Ellers har David Beckham kalt opp sønnen sin Cruz etter sin gode venn Tom Cruise. Sånn...nå slipper du å kjøpe ukens Se og Hør. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag