*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX

Brede Hangeland skal stå på Arsenals ønskeliste.

17.07.09 19:14

Manchester Uniteds interesse i Gremios Douglas Costa har kjølnet etter at den brasilianske klubben krever 200 millioner for tenåringsspissen. Det kan kanskje henge sammen med at de nettopp har kjøpt Moldes spissjuvel. (The Times)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

City kjølner sjelden. De tester Evertons tålmodighet ved å prøve seg på Joleon Lescott. Budet er på 150 millioner. (Flere aviser)

City vil også prøve seg på et 300 millioners bud på Atletico Madrids Diego Forlan hvis de ikke blir enige med Arsenals Emmanuel Adebayor om hans personlige betingelser. (Daily Mail)

Inter Milan-president Massimo Moratti har inngått diskusjoner med Barcelona om en mulig overgang som involverer Zlatan Ibrahimovic og Samuel Eto’o. Har vi ikke hørt det før? Men denne gangen står det på Inters offisielle hjemmeside. Det gjenstår visst bare å overbevise spillerne. (Inter.it)

Real Madrid er ganske selvsikker på at de skal få Xabi Alonso fra Liverpool. De har økt budet sitt til 320 millioner kroner. (Daily Mirror)

Hvis dette skjer, vil Valencias David Silva igjen være på topp av Liverpool-manager Rafael Benitez handleliste. (Daily Mirror)

Bayern München-trener Louis van Gaal har fortalt klubbene som jakter på Franck Ribery at det nå er for nærme sesongstart til at franskmannen kan dra. Alltid en god unnskyldning. (Daily Telegraph)

Aston Villas manager Martin O’Neill har benektet at det har blitt gjort fremstøt fra Tottenham og Chelsea for å sikre seg Ashley Young. (The Times)

Fulham-manager Roy Hodgson hiver seg inn i 120 millioners kampen om Portsmouths Peter Crouch. (The Sun)

Hodgson vurderer å ordne flytting for colombianeren Fredy Montero, som nå spiller spiss for Major League-klubben Seattle Sounders. (Daily Star)

Tottenham er fast bestemt på å forbedre angrepslinjen sin med Real Madrids Alvaro Negredo. (The Sun)

De vil også ha Reals Klaas-Jan Huntelaar, til tross for at Stuttgart allerede har fått et 170 millioners bud akseptert (The Times)

Sheffield United-duoen Kyle 1 og Kyle 2, eller Naughton og Walker hvis vi skal være pirkete korrekt, er begge backer og vil til Tottenham i en avtale som er verdt 80 millioner. (The Independent)

Leeds Fabian Delph har fått et tilbud fra Tottenham. Fulham er også interessert. (The Times)

Arsenal vil prøve å lokke norske Brede Hangeland fra Fulham for 100 millioner. Philippe Senderos skal være en del av avtalen, og går følgelig motsatt vei. (Daily Star)

Bordeaux-spiss Marouane Chamakh sier at Arsenal vil være perfekt for ham. (Daily Mirror)

Portsmouth-forsvarer Sylvain Distin er klar for å gå ned i lønn for å få til en 20 millioners avtale med Aston Villa. (The Sun)

Chelsea har fortalt den portugisiske forsvareren Ricardo Carvalho at han må bli på Stamford Bridge etter at en mulig overgang gikk i vasken. (The Sun)

Carvalho kan dermed få besøk av serberen Nemanja Matic som fortsatt er på vei fra MFK Kosice for 50 millioner. Torsdag sa han altså selv at avtalen med Chelsea var undertegnet. (The Sun)

Blackburn skal slå 25 millioner i bordet for å få Rapid Wien-spiss Erwin Hoffer. Han føyer seg inn i rekken av spillere som kanskje skal erstatte Roque Santa Cruz som stakk til Manchester City. (The Sun)

ValenciasNikola Zigic er også i Blackburns søkelys, men ifølge spillerens agent er det 15 klubber som jakter på Zigic. (The Independent)

Wigan er i forhandlinger med Crystal Palace om en overgang for 50 millioner. Spilleren heter Victor Moses. (The Times)

Midtbanespiller Dean Whitehead er på vei fra Sunderland til Stoke for 50 millioner. (Daily Star)

Birmingham prøver å skaffe seg Craig Gardener fra Aston Villa, for det som ser ut som å være dagens overgangssum, nemlig 50 millioner. (Daily Star)

Hamiltons 18-åring James McCarthy skal signere for Wigan etter å ha takket nei til et bud fra Wolverhampton. (The Sun)

Sporting Lisboa er tilbake på forhandlingsbordet med Manchester City for å ordne et lån av spissen Felipe Caicedo. (The Sun)

Sheffield Wednesday-spiss Marcus Tudgay skal ha levert inn en transfersøknad for å tvinge gjennom en 20 millioners overgang til Burnley. (The Times)

Sunderlands overgang for spissen Nathaniel Clyne fra Crystal Palace kan gå i vasken. (The Sun)

Jerome Thomas, som for tiden er uten kontrakt, kan snart få en av Hull. (Daily Record)

David Beckham sier at hvis han skal tilbake til Premier League en dag, vil det kun bli for Manchester United. (Flere aviser)

I tillegg sier Beckham at Terry neppe vil snu ryggen til klubben for en overgang til Manchester City. (Flere aviser)

Bryan Robson har avvist at han vil trene det iranske laget Persepolis for å kunne fortsette som ambassadør for Manchester United.

Nesten alltid en kuriositet til slutt. Denne gangen også. Oasis Noel Gallagher, som er en svoren Manchester City-fan, sier at han ikke vil ha John Terry til klubben.

– Han har morsomme øyne og er en grinunge, sier Gallagher. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.