RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lai Seng Sin/AP

Fredagens Premier League-rykter

Alle disse vil Manchester United ha.

Manchester United og Real Madrid er begge interesserte i Fiorentina-spiss Stevan Jovetic, som scoret to ganger mot Liverpool tidligere denne uken. Men det haster hvis de vil sikre seg spissen, for han har nå fått tilbud om en ny femårskontrakt med den italienske klubben. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Bolton-sjef Gary Megson insisterer på at forsvarer Gary Cahill ikke kommer til å forlate Reebok Stadium i januar, til tross for at både Manchester United og Tottenham skal være interesserte. (The Sun)

Det har vært mye Manchester United-rykter denne uken. Vi tipper Alex Ferguson selv har mistet oversikten. I tilfelle Ole Gunnar Solskjær holder skotten oppdatert på norske nyheter, har vi laget en oppsummering av spillerne de visstnok vil ha: Sporting Lisboa-keeper Rui Patricio, Rosenborgs Anthony Annan, Grenobles Sofiane Feghouli og Real Sociedad-vingen Antoine Griezmann. I tillegg til nylig omtalte Stean Jovetic og Gary Cahill.

Godavisen The Sun viderebringer et par ord fra Liverpool-spissen Fernando Torres. Han sier at han vil aldri dra til Manchester United i respekt for Liverpool-fansen. Hadde ikke vi skrevet dette så hadde ingen Liverpool-supportere fått det med seg, så nå kan de puste lettet ut.

Birmingham-vingen Gary McSheffrey kan være på vei til Sheffield United. Det er snakk om et låneopphold som varer i tre måneder. (Daily Mail)

Notts County prøver seg igjen på gamle stjerner, og får fremdeles nei. De ville ha den tidligere Everton og Manchester City-venstrebacken Michael Ball. Ball vil derimot til enten fortapte Portsmouth eller tyrkiske Galatasaray. Vi tipper det er større sjanse for at det er dekning på lønnsjekkene i Galatasaray. (The Sun)

Det er ikke bare Lyn som skaper problemer for fotballforbundet sitt. Premier League skal stå klar for å ta over Portsmouth for å hindre at klubben blir satt under administrasjon. (The Independent)

Ryan Babel fikk seg en oppvekker da han ble utelatt fra landslagstroppen til Nederland. Nå er han fast bestemt på å redde Liverpool-karrieren, som ikke har tatt helt av etter han kom til klubben i 2007. (Daily Mail)

Tidligere Chelsea-sjef Luiz Felipe Scolari får snart sparken i Uzbekistan. Nærmere bestemt Bunyodkor. Treneren, som har lønn på 125 millioner kroner i året, ble slått ut av Asias Champions League. (The Independent)

Sir Tom Finnley sluttet riktignok å spille fotball lenge før Premier League ble satt i gang, nærmere bestemt i 1960. Ridderen, som blir regnet som en av sin generasjons beste spillere, har fortalt det at han ikke vil ha sine memorarer stående i det nasjonale fotballmuseet hvis de gjør alvor av planene om å flytte til Manchester. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere