RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Mascherano skal til Juventus og Ronaldo bør helst ikke til VM.

Liverpools Javier Mascherano jaktes av Juventus. Den Italienske klubben skal være klar til å legge i overkant av 200 millioner kroner på bordet i januar for å sikre seg argentineren. Barcelona vil nok gi Italienerne kamp om signaturen. Siden The Sun er kilden, er det nok garantert at ryktet ikke stammer fra Liverpool iallfall.

Wayne Rooney håper at hans tidligere lagmedlem i Manchester United, Cristiano Ronaldo, ikke klarer å kvalifisere seg til VM i 2010 med Portugal. Uansett hvor bra forholdet deres er nå, var det Ronaldo som bidro til at Rooney ble utvist i forrige VM i 2006. Dessuten har Portugal slått ut England to ganger på rad i store turneringer. (Daily Mirror)

Portsmouth vil gjerne ha spissen Amr Zaki. Zaki var på lån i Wigan i forrige sesong, og gjorde seg ikke helt bort. Portsmouth bød 20 millioner kroner for den egyptiske spilleren i sommer, uten hell. (The Sun)

Fulham er klare til å by rundt 20 millioner kroner for Ariel Borysiuk. Midtbanepilleren herjer i Legia Warszawa og på U21-landslaget. 18-åringen skal ha blitt fulgt av Fulham-speidere de to siste årene. (Daily Mirror)

Tidligere Portsmouth-sjef Tony Adams, tror at tidligere Chelsea-trener Avram Grants retur til Portsmouth vil være bra for klubben. (Daily Express)

Den pensjonerte franske forsvareren Marcel Desailly hevder at England mangler en toppspiss, men at de tar det igjen ved at Fabio Capello har så gode manageregenskaper at han kan lede England til topps. (Daily Mirror)

U21-trener for England, Stuart Pearce, risikerer å få grundig kjeft av Arsenal-manager Arsène Wenger. Grunnen er at Pearce vurderer å bruke nylig friskmeldte Theo Walcott i kveldens U21-kamp, for å deretter sende ham til Ukraina sammen med A-landslaget. (Daily Mirror)

Forretningsmenn fra Saudi-Arabia kan ende opp med å eie hele 10 klubber til i Premier League og i Championship. (Daily Mail)

Andrej Sjevtsjenko har bestemt seg for å vise engelskmennene at han ikke var en flopp i Premier League. Han er nemlig tatt ut til landslagskampen mellom Ukraina og England. (Daily Mail)

Manchester Uniteds Owen Hargreaves hevder at kneskaden som har holdt ham ute fra fotballen i lang tid, nå er leget. Vi får se hvor lenge det varer. (Daily Mirror)

Liverpool-forsvarer Jamie Carragher innrømmer at han har spilt dårlig i sesongstarten, og at han nå trenger å forbedre sine prestasjoner. (Guardian)

Fulham vil ha 7 millioner kroner av West Ham. Fulham havnet på 15. plass i 2007 sesongen, plassen under West Ham, som brukte Carlos Tévez og Javier Mascherano ulovlig. Siden West Ham ble straffet med 55 millioner i bot, og inngikk et 200-millioners forlik med Sheffield United, som rykket ned, mener Fulham at de også har krav på noen slanter. (The Sun)

Landslagsforsvareren Gary Cahill ble solgt fra Aston Villa til Bolton i januar i fjor. Da han ble bedt om å kommentere manager Martin O’Neills avgjørelse, skal han ha sagt:

- Alle kan ta feil. (The Independent)

Michael Owen har ikke gitt opp å få en plass på landslaget. Nå har landslagstrener Fabio Capello invitert ham til Wembley for å se på kvalifiseringskampen mot Hviterussland neste onsdag. Et lite skår i gleden er nok at alle de andre spillerne som har vært under hans ledelse i løpet av hans regjeringstid for England, også er invitert. (Guardian)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere