*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Pepe Reina er bekymret før kampen mot Manchester United.

23.10.09 12:53

Erik Hamréns antatt sterkeste motkandidat til jobben som svensk landslagssjef heter Hans Backe og sistnevnte, altså den tidligere Stabæk-treneren Backe, er ifølge Daily Mail favoritt til å etterfølge Ian McParland som manager i Notts County.

Notts County-jobben er selvsagt attraktiv. Klubben vant jo FA-cupen i 1894. Og hvis Backe tar denne jobben, seiler vel Erik Hamrén opp i teten inne på kontoret til det svenske fotballforbundet? Dette er strengt tatt ikke Premier League-stoff, men det er tynt med materialer utenfor overgangsvinduene og Notts County kan jo komme til å spille i Premier League i 2012/13.

Vi flytter oss fra 50-tallet (Hamrén er 52 og Backe 57) til 18. Bak denne luken skjuler det seg en midtbanespiller med det praktfulle navnet Eden Hazard, som spiller for Lille. Han er ønsket av Arsenal, skriver Daily Mirror.

Arséne Wenger ønsker også å hente 21 år gamle Gregory van der Wiel fra Ajax, melder The Sun. Gregory van der Wiel var for øvrig med på World Soccers liste over verdens største fotballtalenter i november 2007.

Den listen var ikke Theo Lewis på, men han er tross alt bare 18 år. Cheltenham-spissen er ønsket av både Aston Villa og Birmingham, forteller Daily Star.

I Manchester, på den blå siden av byen, jobber Mark Hughes med å forlenge kontraktene til både Micah Richards (Manchester Evening News) og Martin Petrov (Daily Express). Richards har tre år igjen av kontrakten, mens Petrov kun har åtte måneder.

Daily Mail skriver fredag at Liverpools keeper Pepe Reina har fått forsikringer om at dommerne under søndagens storkamp mot Manchester United vil være på utkikk etter badeballer. Reina ble som kjent fintet ut av en badeball da Liverpool tapte 0-1 mot Sunderland i forrige serierunde.

Manchester Evening News skriver at politiet har nedlagt forbud mot alt som er oppblåst på Anfield søndag. Det er derfor uvisst om Sir Alex Ferguson slipper inn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.